To je tvoj čas.
To je tvoje življenje.

To je tvoja priložnost za rast in razvoj!

 

POKLONI SI VSTOPNICO
DO ŽIVLJENJA PROSPERITETE!

ŽIVI PROSPERITO, RAZVIJAJ SVOJ POTENCIAL IN DAROVE

 

sobota, 3. oktober

HOTEL A

(med Ljubljano in Mariborom ob avtocesti – izvoz Arja vas)

CELODNEVNA IZKUSTVENA DELAVNICA KREPITVE ZAUPANJA VASE IN URESNIČEVANJA SVOJEGA POTENCIALA

Kreiram prosperiteto je odlična delavnica, ki ti bo v podporo pri krepitvi zaupanja vase ter ustvarjanju najbolj drzne vizije uresničevanja svojih sanj. Domov boš odšel-a s konkretnim akcijskim načrtom uresničevanja osebnih in/ali poslovnih namenov, morda celo presenečen-a nad tem, kaj vse je zate dosegljivo in mogoče. Dan bo posvečen sebi in svojemu potencialu.

S pravim načrtom in usklajenim zapisom  le-tega v tvoji podzavesti in energijskem polju, je namreč mogoče prav vse! Dobrodošel-a!

Življenje je polno sprememb in vsak od nas vsaj potihoma nenehno predeluje pretekla obdobja in razmišlja o tem, kaj vse bo spremenil, ko pride novo. Velikokrat se soočamo z:

 • resničnostjo, ki pravi, da kljub izkušnjam, znanju in relativni uspešnosti še ni videti pravih rezultatov, ki bi govorili o opaznem osebnem, poklicnem, finančnem napredku,
 • časom, ki nas želi prehiteti pri pomembnih skritih željah, ki smo si jih zadali, a z njimi odlašamo,
 • dodanimi nekaj kilogrami, namesto izgubljenimi,
 • vrtincem vsakodnevnih izzivov, ob katerih se  naše sanje, tisto posebno potovanje, tisti program, tisti čas zase nenehno prestavlja v nedoločeno prihodnost,
 • tem, da še kar vztrajamo v isti službi, pa čeprav smo si že pred nekaj leti obljubili, da si zaslužimo boljše in da bomo sedaj pa res službo zamenjali,
 • tem, da še zmeraj razmišljamo več o tem, kako  ustreči drugim, namesto o tem, kaj si želimo zase,
 • tem, da naši pomembni odnosi še zmeraj niso taki, kot si jih želimo.

Če kaj od tega velja tudi zate, ali pa si predan-a osebni odličnosti, je sedaj odličen čas, da svojim načrtom dodaš čarobnega praška uresničitve, ki se skriva v bazenu tvojega potenciala.

 

Takole je po delavnici povedala MARTINA MALOVRH, Marketing Managerka iz Adriatic Moto Tours-a.

Želela sem se umakniti in v miru začutiti, kaj so moje srčne želje za 2020. Pa ne samo za naslednje leto, za naprej. Kje sem in kaj želim. Začutiti, kaj želim. In vedela sem, da s Tamaro lahko to dosežem. Vedela sem, da bo njena delavnica na nivoju, dovolj zahtevna, da mi bo v izziv, čutna, da bomo delali s srcem, pa vendar prizemljena in konkretna. Od Tamare se rada učim, ker uči, kar živi.

Dobila sem vizijo, ki me na trenutke straši, ker je zelo »flying high« in jaz imam s tem težave, ker se omejujem. Dobila sem podporo pri tem s strani Tamare in udeleženk. Dobila sem točno to, kar sem iskala: dan zase v občutenju svojega jutri ob podpori Tamare in udeleženk.

Delavnica je prav za vsakogar, saj vsi potrebujemo odmik, upočasnitev, da se lahko povežemo s srcem in slišimo njegov šepet, da lahko posejemo seme in začnemo z manifestacijo. Nekateri to sami počnejo doma, jaz pa zase vem, da potrebujem organiziran prostor in podporo mentorja, da se lahko temu posvetim.

Že skoraj dve desetletji preučujem, kaj je tisto, kar nam omogoča, da stopimo iz neudobja svoje cone udobja in začnemo graditi življenje po svojih najvišjih standardih. Skozi študij, raziskovanje, uporabo intuicije in sistemov manifestacije ter lastnih izkušenj, predvsem pa ob delu s strankami, sem ustvarila učinkovite metode, ki strankam omogočajo, da presežejo svoje podzavestne ali zavestne omejitev ter lahkotno manifestirajo svoje želje ter presežejo navidezne omejitve.

Ta znanja bom brez zadržkov delila na tej intenzivni izkustveni delavnici, ki je namenjena transformaciji omejujočih prepričanj, jasnosti v zvezi s klicom, ki ga čutiš v svojem srcu, jasnosti namena ter pripravi konkretnega akcijskega načrta uresničevanja. Delila bom ključna znanja in orodja, ki so pomagala že več sto strankam do otipljivih rezultatov. Tisti, ki ste bili v letu 2020 del programa Intuitivni vodja, pa boste še okrepili zaupanje v svojo intuicijo s praktičnimi vajami.

Zares izjemno je videti, kako ljudje zasijejo ob svojih rezultatih

Ema Bavcon

Tamara je strokovna in profesionalna, specifična pri svojih razlagah in primerih iz materialnega sveta, obenem pa globoko intuitivna in sočutna.

Bernarda Kohek

Že dolgo nisem bila tako sproščena v neki skupini, prav čutila sem pozitivno energijo. Hvala za to srečanje. Pridno vzdržujem svojo veliko vizijo in ostajam v pozitivnih mislih.

Uresničila sem dolgoletno željo, svoje izkušnje in misli sem začela lahkotno in igrivo deliti s svetom. Sprostila sem se, začela uživati v tem, kar mi je bilo dano in delovati v najvišje dobro sebe in drugih. Zavedam se neskončnega razvoja in ob tem konstantnega premikanja iz svojega udobnega kotička, vendar me to sedaj navdaja z občutki ljubezni, svobode in otroške navdušenosti.

Simona Emeršič

Tamara je super mentorica in z njeno pomočjo sem dobila potrditev, da moram slediti svojemu cilju oz. ciljem, kajti vse je mogoče, le poslušati se je treba in slediti svojemu notranjemu glasu.

Po delu s Tamaro sem se počutila vitalno in navdihnjeno in zelo motivirana za nadaljnje delo. Njene povratne informacije so bile zelo točne in so mi pomagale prilagoditi smer.

Violeta Molokotaide

Delavnica mi je še bolj podrobneje odprla oči, kot bi temu rekli in mi dala jasno sliko oz. spoznanje, da smo si moč sami vse uresničiti, le poslušati oz. zaupati si resnično moramo.

Tamarini nasveti so mi pomagali k jasni usmeritvi glede mojih ciljev in tega, kar me veseli.

Heather Haberle

Pomagala mi je miselni proces usmeriti tako, da sem prejela jasno sliko tega, kako bom vse, kar me strastno veseli, uresničila. Moj aha trenutek je bil, ko sem ugotovila, da lahko združim vse posle, ki jih imam in uporabljam vse svoje talente ter to združujem s stvarmi, ki jih rada počnem, kar je bilo prej zame uganka.

Če ti kak glasek prigovarja, da čudeži ne obstajajo, poskusi občutiti:

Ustvarjalno energijo, ki veje iz srca.

Kako prekipevaš od vitalnosti in vsak dan z veseljem vstaneš iz postelje ter se z ljubeznijo pogledaš v ogledalo.

Kako čudovito je, ko svoje želje uresničuješ brez napora.
Čarobnost, ko upravljaš s svojim življenjem in pomagaš tudi drugim živeti bolje.

V inspirativnem okolju in visokovibracijski družbi bomo dan, ki ga boš poklonil-a sebi, spremenili v motivacijski, oprijemljiv ter energijsko in mentalno podprt načrt za življenje prosperitete. Zato, da ne boš ostal-a le pri načrtu, bomo z vklapljanjem zaupanja v svojo intuicijo in s tehnikami za uspešno manifestacijo in ustvarjanje čudežev ustvarili varen in visokovibracijski prostor za uresničevanje namenov ter ob tem poskrbeli, da se bo tvoja podzavest in energijsko polje razbremenilo omejitev, ki so te zaustavljale do sedaj.

PROGRAM

Svojo verzijo prosperitete
boš kreiral-a
v zabavnem in sproščenem vzdušju
 • na površje bomo povabili podzavestne programe in čistili blokade,
 • v živo bomo preizkušali napredne tehnike za zavestno ustvarjanje – koncentracije, meditacije, vizualizacije, intuitivne vpoglede, vibracijsko testiranje idej …
 • aktivirali bomo intuicijo za ustvarjanje želenih dogodkov,
 • skreirali zemljevid želja za namene ustvarjanja prosperitete,
 • brainstormali bomo na temo, kako lahko željo spremeniš v jasni namen,
 • iz jasnega namena bomo oblikovali visoko vibracijski akcijski načrt uresničevanja.

KAKO BO POTEKAL DAN?

09.00 – 09.45 ure: Registracija, čaj, kava, prigrizki

10.00 – 13.00 ure: Jutranji del programa 

13.00 – 14.00 ure: Odmor (prosto za kosilo)

14.00 – 18.00 ure: Popoldanski del programa 

Prejmeš tudi gradivo.

DOBIMO SE V PRIJETNEM AMBIENTU IN ČUDOVITI OSKRBI OSEBJA HOTELA A. IZ AVTOCESTE LJUBLJANA-MARIBOR ZAVIJEŠ V ARJI VASI, SMER ŽALEC. HOTEL JE OB AVTOCESTI IN JE VIDEN ŽE IZ AVTOCESTE.

DELAVNICA KREIRAM PROSPERITETO je namenjena prepoznavanju in preseganju ovir, ki so te morda še zaustavljale do sedaj ter pripravi na zavestno uresničevanje ob polnem zaupanje vase in v svoje odločitve s preverjenimi tehnikami.  Obljubim ti, da bo NAŠ DAN  poln navdiha in hkrati praktičnih napotkov. Domov boš odšel-a s prenovljeno energijo, z novimi idejami, okrepljenim zaupanjem vase in predvsem z akcijskim načrtom uresničitve ter s tehnikami, ki jih boš lahko uporabljal-a skozi vso leto.

 

KOTIZACIJA

 

Na svojem koledarčku si obkroži soboto, 3. oktobra 2020 od 09.00 do 18.oo ure. Ker se želim posvetiti vsakemu posebej, bo skupina majhna. Število mest je omejeno, zato rezerviraj svoje mesto že sedaj. Kotizacija za delavnico je 125€. 

 

BONUS ZA ZGODNJO PRIJAVO!!!!

Če se na delavnico prijaviš najkasneje do 15. septembra 2020 in do takrat poravnaš svojo kotizacijo, prejmeš popust v višini 26 €. Kotizacija za zgodnjo prijavo do 15. septembra je tako le 99€.

Svojo kotizacijo lahko urediš tukaj 

 To je tvoj čas.
To je tvoje leto.
To je tvoje življenje.

POKLONI SI TA DAN SAMO ZASE, SVOJE MISLI IN NAMEN!

Tamara Belšak

je intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. Ljudem pomaga okrepiti zaupanje vase, prebudi vodstvene sposobnosti ter ustvariti strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicije v praksi.

Verjame v to, da je slediti svojemu srcu edina prava pot in osebna odgovornost. Je tudi mama dveh otrok, partnerka in strastna ljubiteljica plavanja s svobodnimi delfini, od katerih se uči biti v energiji radosti, svobode in ljubezni. Z orodji, ki jih uporablja pri svojem delu imajo njene stranke konkretne rezultate v materialnem svetu, od boljšega fizičnega počutja, uravnoteženega življenja, jasnosti in uresničenih ciljev ter nenazadnje boljših prodajnih rezultatov. Je tudi strokovnjakinja za komuniciranje, osebno znamčenje in uporabo socialnih medijev.

Tamara je uspešno vodila stranke iz celega sveta do uresničitve njihovih osebnih in poslovnih ciljev. Je univerzitetna diplomirana novinarka, diplomirala je iz odnosov z javnostmu na Univerzi v Ljubljani, je tudi certificirana intuitivna svetovalka ter certificirana Divine Living coachinja. 

 

Dan zase za globjo refleksijo in posvetitev svojemu namenu je 80% uspeha!

Na delavnici bomo reprogramirali individualne podzavestne blokade in svojo energijsko vibracijo skalibrirali na frekvenco, ki bo zakonu privlačnosti omogočila, da bo delal v našo korist. 

Ko sklepamo kompromise, si morda nečesa preveč želimo, se proti nečemu borimo ali se nad čim pritožujemo, takrat nezavedno delamo tako, da ravno to proti čemur se borimo tudi podpiramo. Vložena energija, pa čeprav v drugačno smer, kot bi si želeli na zavedni ravni, manifestira rezultate, ki jim posvečamo pozornost. Podobno je tudi s stvarmi in cilji, načinom življenja, ki si ga želimo. Če v svojih željah izhajamo iz čustev in energije pomanjkanja, je naša energijska vibracija povsem drugačna, kot bi bila, če bi rezultat že živeli. Posledično pa, ker frekvenca ni usklajena, pa tudi točna manifestacija ni mogoča. Vendar to lahko pričneš spremenjati na tejle delavnici.

Pravna pojasnila: KOTIZACIJA za enodnevno delavnico Živim prosperiteto vključuje: delavnico s Tamaro Belšak, certificirano Intuitivno mentorico za osebni in poslovni uspeh, čaj, kava, voda, rogljiček, gradivo. Kotizacija znaša 125 € in se poravna ob prijavi. Že vplačana kotizacija ni vračljiva, lahko pa se prenese na drugo osebo ali uporabi za nakup kakšnega drugega program mentorice. Z nakupom delavnice se strinjate s pogoji sodelovanja, ki so objavljeni na teh spletnih straneh.