Odkrij čudovito metodo, s katero boš odklenil-a svojo notranjo modrost ter okrepil-a zaupanje vase, v svoje odločitve in prevzel-a vodilno vlogo v svojem življenju. Vlogo, ki ti je bila dana ob rojstvu.
Ali si kdaj
 • Sprejel-a odločitev, ki je temeljila na tvojem razumskem delu in na tem, kaj o zadevi menijo drugi ljudje, kasneje pa si to odločitev obžaloval-a? A ne samo to! Sam-a si tudi nosil-a posledice te odločitve.
 • Imel-a neko slutnjo, nek občutek, ali pa si preprosto vedel-a, da se bo nekaj zgodilo in nisi reagiral-a, kasneje pa ti je bilo žal?
 • Spraševal-a o tem, zakaj veliko ljudi, tudi znanih in bogatih, tak pomen dajejo intuiciji, vendar noben pravzaprav jasno ne pove, kako to deluje v praksi?
 • Razmišljal-a o tem, od kod prihajajo nove stvari, izumi, inovacije, informacije, ki prej niso obstajale?

 

No, to je naša intuicija. Beseda intuicija izhaja iz latinske besede intueri, ki pomeni gledati na; nanaša se na našo sposobnost takojšnjega opazovanja situacije, ne da bi na to vplivali naši občutki ali logika. Znani psiholog Jung je intuicijo opisal z besedami: poslušanje notranjega glasu.

Je naše darilo in del serijske opreme človeka, ki nam pomaga krmariti skozi življenje tako, da ob tem sprejemamo najboljše možne odločitve, da smo srečni in da živimo v obilju. To tudi pomeni, da se lahko vsak nauči uporabljati svoj notranji navigacijski sistem za življenje brez zmot in ga uporabiti v praksi s spomočjo svojega racionalnega uma. Pravzaprav deluje kot mišica. Če želiš, da je le-ta močna in zanesljiva, jo moraš uporabljati vsak dan.

Zagotavljam ti, da življenje ob uporabi intuicije postane bolj zdravo, srečnejše in dobi še večji smisel. Uporaba intuicije ti pomaga sprejemati boljše odločitve tako v življenju kot poslu in te poveže z energijo obilja tako, da si lahko ustvariš življenjski slog, ki si si ga globoko v sebi zmeraj želel-a živeti.

“Ko se naučiš zaupati v svojo intuicijo, jo pričneš uporabljati avtomatsko kot kuhinjske pripomočke.”

– Tamara Belšak

Večina nas je pravzaprav naučenih, naj ne zaupamo v svojo intuicijo
 • Ker so naši starši, institucije, družba zmeraj diktirali kdo naj bomo, postanemo odrezani od svoje intuicije že v mladih letih.
 • Pogosto rastemo s poslušanje besednih zvez kot naprimer: Kdo pa misliš, da si, ko imamo naprimer velike sanje, ki gorijo v nas in se želijo izraziti.
 • Pravijo nam: Uporabi svoje možgane, bodi bolj razumen-a, ko stopimo iz svoje zone udobja in se lotevamo stvari, ki so drugačne.
 • Pravijo nam – kaj pa če boš vse izgubil-a – ko investiramo v nekaj, v kar verjamemo – kaj, če si tega denarja ne boš povrnil-a..

… in zato se ljudje pogosto izgubijo v strahovih ter kaj pa če-ji… in pozabijo na ta tihi notranji glasek – intuicijo – ki zelo pogosto pravi nasprotno od tega, kar smo bili naučeni. Želi nas voditi do bolj izpolnjenega življenja, posla v katerem uživamo, zdravja in prosperitete, ki nam jo je namenjeno živeti.

Kreacija nečesa novega ne nastane z intelektom, ampak s preprostim instinktom, ki deluje iz notranje nuje.

– Carl Jung

Tvoja glava te lahko pelje le del poti

 

Resnična kreativnost in kreiranje novih odzivov na izzive ter s tem sprejemanje boljših odločitev, se nahajajo onkraj tvojega racionalnega uma. Ko se razumski del konča, se prične intuicija. Da dosežeš uspeh, ki si ga želiš, da aktiviraš svoj potencial, morata z roko v roki sodelovati tako razum kot intuicija.

Odločitve, ki jih sprejemeš na podlagi intucije lahko meriš le post festum, torej po tem, ko si jih že sprejel-a. Zaupanje je torej na prvem mestu in šele nato je merjenje rezultatov. Ne gre drugače.

Vendar pa so rezultati veliko boljši in zadovoljivi.

Samo pomisli na trenutek v svojem življenju, ko je šlo vse kot po maslu. Kaj se je takrat dogajalo? V kakšnem stanju si bil-a? Ali si imel-a kakšne dvome, strahove?Komu ali v kaj si zaupal-a?

Strahovi in dvomi te hromijo. Hromijo zaupanje vase in v odgovornost, da narediš s svojim življenjem najbolje, kar lahko, ter predvsem v to, da si lahko srečen-a.

Po drugi strani pa…

Če uporabljaš svojo intuicijo

 

Si ustvarjalec-ka svoje usode (in ne zgolj odzivalec-ka) ter puščaš svoj pečat na tem svetu. Tvoje življenje postane bolj zabavno in v njem bolj uživaš.

Pomisli na trenutek v svojem življenju:

Confectionery-100Ko je prišel odgovor na tvoj problem, a o njem tisti trenutek nisi razmišljal-a. Prišel je od “nikoder”.

Confectionery-100Ko si pomislila na osebo in je nato zazvonil telefon z njenim/njegovim glasom na drugi strani.

Confectionery-100Ko si sanjaril-a o nečem in nato se je zgodilo.

Confectionery-100Ko je nek tihi glasek znotraj tebe dejal, da naredi nekaj drugače kot so ti svetovali, in si nato ugotovil-a, da si se izognil-a katastrofi, čeprav takrat to ni imelo pravega smisla.

Lahko se naučiš uporabljati intuicijo za dosego praktičnih stvari v življenju

 

Da, intuicija je veščina, ki se jo da naučiti. 

Pravzaprav jo že imaš, morda je le ne uporabljaš v celoti. To je nekaj, s čimer si se rodil-a. Je ena od redkih stvari, ki ti jih nihče ne more odvzeti, pravtako ti je ne more dati.

Uporaba intuicije bo naredila življenje lažje in bolj zabavno.

Odločal-a se boš boljše, ustvarjal-a boš nove in kreativne rešitve, imel-a boš 100% zanesljivo vodstvo.

Na vsakem koraku, zmeraj in brezpogojno.

Vse, kar moraš narediti je le, da jo razumeš, aktiviraš in ji zaupaš.

Imej pogum, da slediš svojemu srcu in intuiciji. Onadva nekako že vesta, kaj si v resnici želiš postati. Vse ostalo je drugotnega pomena.

– Steve Jobs

To ti lahko uspe s pomočjo preverjenega, enostavnega, dokazanega in učinkovitega sistema

 

Za vsako čudežno stvarjo se skriva dobro naoljen sistem, ki jo poganja.

Kaj če tak sistem obstaja in ti lahko pomaga živiti življenje brez napak?

Ali bi ga uporabljal-a?

Ali bi ga preiskusil-a za to da:

Confectionery-100prejmeš jasno vodstvo

Confectionery-100najdeš kreativne rešitve

Confectionery-100zaupaš vase in v odločitve, ki jih sprejemaš

Confectionery-100prejmeš napotke za to, kako ustvariti obilje in blaginjo

Confectionery-100prejmeš vpogled v drugo osebo

Confectionery-100ostaneš zdrav-a

Confectionery-100imaš odnose, ki te izpolnjujejo

Confectionery-100razviješ svoj potencial

Confectionery-100ustvariš posel, v katerem resnično uživaš in dovolj zaslužiš

No, tak sistem obstaja.

Imenuje se 

INTUICIJA
temelj, brez katerega ne gre

 

Zapomni si, da vse, kar je potrebno razumeti je, kako sistem deluje, ga preizkusiti in ga pričeti uporabljati za to, da dosežeš čudežne, a praktične stvari v življenju in poslu.

 

In to je razlog, zaradi katerega si ga boš zaželel-a.

 

Natančno ti bo pokazal, kako se povezati z intuicijo in prejeti jasno vodstvo.

Dal ti bo to, česar ti ne da noben drug program – razumevanje sistema in kako deluje pri tebi. Intuicija namreč deluje pri vsakem drugače.

Vodil  te bo skozi praktične naloge.

Intuicija bo postala tvoj najboljši mentor in njena uporaba ti bo koristila vsak dan.

Naučil-a se boš, kako pritegniti stvari v svoje življenje brez napora.

Ustvaril-a boš življenje polno strasti, namena in avtentičnosti. Usoda bo nekaj, kar boš kreiral-a sama.

Razlogi, zaradi katerih ta program resnično deluje so:

 • Pomaga ti aktivirati svoj potencial.
 • Pomaga ti uskladiti delovanje leve in desne polovice možganov, tvojega razumskega in intuitivnega dela, tako, da oba pričneta delovati z roko v roki.
 • Praktično pokaže, kaj se zgodi, če nisi povezan-a s svojim srcem, kako hendikepiran-a si v resnici. Ko to vidiš in dojameš, ne moreš več nazaj.
 • Dovolj dobro razloži, kako deluje sistem materializacije, tako da četudi si začetnik-ca na področju spoznavanja intuicije, lahko to razumeš in pričneš samozavestno uporabljati v praksi.
 • Da ti veliko praktičnih nalog, ki ti  bodo pomagale izgraditi mišico intuicije.

O mentorici

Spoznaj Tamaro Belšak, eno vodilnih intuitivnih mentoric za osebni in poslovni uspeh

Morda si že slišala za Tamaro in zgodbe uspehov njenih strank. Svojim strankam je pomagala odpreti potencial tam, kjer ga niso prepoznale, se povezati s srčnimi željami in ustvariti strastno življenje in posel z uporabo INTUICIJE v praksi. Lahko, da si že bil-a na katerem od njenih spletnih predavanj, eksluzivnem intuitivnem oddihu na Havajih, ali pa si jo spoznal-a preko orakeljskih kart OKO.

Tamara pomaga posameznikom in podjetnikom in podjetnicam prebuditi vodstvene kvalitete z aktivacijo intuicije, izgradnjo zaupanja vanjo ter obogatiti življenja na vse načine, tako materialno, duhovno kot emocionalno. Ljudem pomaga sprejeti to, kar jih strastno veseli in iz tega ustvariti posel, ki podpira njihov življenjski slog. Poleg tega, da je certificirana Intuitivna mentorica in uporablja intuicijo kot navigacijski sistem za življenje brez zmot, Tamara v svoje programe pravtako vključuje postavitev poslovnega sistema in strukture. Je tudi strokovnjakinja za znamčneje in pripovedovanje zgodb.

Kaj prejmeš

Če se odločiš za program
© INTUITIVNI VODJA
 prejmeš najmanj teh 9 prednosti
1 Večja produktivnost & osebno zadovoljstvo

Večino časa živimo v precej hektičnem svetu, polnem zahtev do nas. To nas lahko hitro pripelje do zmanjšanega fokusa in izgubimo vpogled v to, kaj je zares pomembno. Tekamo za opravili, ki nas izčrpavajo in na koncu dneva pademo v posteljo ter se nam zdi, da nismo uspeli narediti zastavljenega, nezadovoljni in izčrpani. Prejel-a boš jasno vodstvo glede tega, kaj je zares pomembno in s tem tudi moč, da se usmeriš v pomembne stvari, tudi tako, da rečeš ne stvarem, ki te izčrpavajo.

2 Enostavno boš prišel-a do kreativnih rešitev

Ali se spomniš občutka, ko si nekje zataknjen-a in ne najdeš inspiracije? Včasih smo preobremnjeni, pod pritiski, v stresu in zato ne prepoznamo dreves v gozdu. No, v tem programu, se boš naučil-a kako preseči kreativne blokade, zato da boš lahko v vsaki situaciji kreiral-a pozitivne rešitve.

3 Odločitve, ki jih boš sprejel-a bodo boljše

Kako se počuti, ko sprejmeš odločitev, a vanjo nisi 100% prepričan-a? V samo enem dnevu sprejmemo na tisoče odločitev, nekatere manjše, druge večje. Šele, ko prisluhnemo sebi  – svoji intuiciji – odločitve nikoli več ne bodo enake, boljše bodo. Predstavljaj si, da si na sestanku, sredi pogajanj in ne veš, katerega aduta ima v rokavu druga stran. No, s svojim navigacijskim sistemom za življenje brez zmot boš natanko vedel-a, kam pes taco moli in še več, vedel-a boš, kdaj ti nekdo laže. Bolj ko zaupaš svoji intuiciji, več lahko razbereš iz energije drugih ljudi. Le-ta nikoli ne laže.

4 Prejemaš napotke za to, kako ustvariti obilje in blaginjo

Včasih je zelo težko mimo tega čuvaja, ki nas drži v statusu quo. Pravimo mu ego ali nižji jaz. S tem, ko zaupaš svojemu višjemu jazu in intuiciji, boš prejemal-a tudi prave informacije in vpogled v to, kaj je tvoj naslednji naboljši možni korak, ki te bo vodil h kreaciji želene količine denarja, ali več časa zase in svojo družino, ali uresničitve tvojih drugih sanj. Če želiš zaslužiti več denarja, prenehaj iskati priložnosti zunaj sebe in se spraševati KAKO. Poglobi se v svojo notranjo modrost, zaupaj odgovorom, ki jih boš prejel-a in nato pojdi v akcijo. TAKO! To je tvoj odgovor na KAKO?

5 Vedenje od drugi osebi

Morda si koga na novo spoznal-a in si prejel-a nek telesni občutek, vedenje, vizijo. To je tvoja intuicija, ki ti sporoča nekaj o tej o osebi. Z razvito mišico intuicije boš natančno vedel-a, kaj ti ti občutki sporočajo. Vse, kar boš nato moral-a narediti je, da temu slediš.

6 Kako ostati zdrav-a

Moja modra stara mama je zmeraj govorila, da je najpomembneje to, da smo zdravi in se imamo radi. Ko sem bila mlajša tega nisem popolno razumela. Ampak njene besede so ostale z menoj. Intuicija te bo vodila v smeri prave hrane, izdelkov za nego sebe in doma, športov, ki ti bodo pomagali, da ostaneš zdrav-a. Slišal-a boš ta tihi glas znotraj sebe, prišli bodo ljudje v tvoje življenje, ki ti bodo dali pomembne informacije o kakšnem zdravilcu, hrani, ali pa kakšnemu tečaju kuhanja, prehrane, samozdravljenja. Ali pa boš voden-a, da se udeležiš kakšnega tečaja joge naprimer. Vse z namenom, da ostaneš zdrav-a.

7 Ustvari odnose, ki te izpolnjujejo

Si morda kdaj bil-a v odnosu, ki si ga prerasel-a? Se spomniš, kako je to nate vplivalo? Morda si svoj čas preživljal-a z ljudmi, ki niso bili usklajeni s tvojimi vrednostami in so te “vlekli navzdol”, a nisi vedel-a, kako bi to spremenil-a? Z dobro razvitim zaupanjem v svojo intuicijo boš jasno vedel-a, kdaj in kako potegniti mejo in boš avtomatsko pričel-a privlačiti ljudi, ki ti bodo pomagali rasti. To bo obojestranski proces. Tvoji odnosi, bodisi poslovni ali osebni, bodo tako postali bolj uravnoteženi in izpolnjujoči, saj bodo temeljili na obojestranskem spoštovanju in ne soodvisnosti.

8 Razvoj svojega potenciala

Tvoj pravi jaz se želi izraziti, če si k temu zavestno prizadevaš ali ne. Torej te bo zmeraj vodil v situacije, ki bodo to vspodbujale. No, včasi tudi v situacije, ki ne bodo tako navdihujoče, ampak bodo predstavljale izziv. Na žalost se slednje zgodi večini od nas najpogosteje. Ampak ni potrebno, da je tako. Ni ti treba po zaviti poti do izpolnitve svojega potenciala. Lahko greš po hitrejši, nabolj zadovoljivi in taki, na kateri je najmanj ovir. To je pot, ki jo utira tvoja intuicija. Vprašanje je torej, če bi se moral-a odločiti, po kateri poti iti, katera bi to bila, inspiracijska ali pot, polna izzivov?

9 Ustvarjal-a v poklicu, v katerem uživaš in podpira tvoj želeni življenjski slog

To drži 100%. Bil je čas, ko sem delala v podjetju, ko je nekdo drug odločal o tem, koliko je vreden moj čas. Nekega dne sem se zbudila v realnost in ugotovila, da nimam časa za svoja otroka, da sem izčrpana, da delam za to, da plačam račune, kredit in da grem 2x na leto na počitnice. Take realnosti si nisem želela. Intuicija me je dobesedno potisnila k temu, da sem začela s svojim poslom, v katerem uživam in, ki je v skladu z mojimi vrednotami ter podpira moj življenjski slog. To se ne bi nikoli zgodilo, če ne bi prisluhnila svoji intuiciji in bila odprta za njeno vodstvo. Odprla mi je pot h kreativnim rešitvam in konkretnim akcijskim korakom.

Dokazano je, da so ljudje, ki sledijo svoji intuiciji uspešnejši od tistih, ki ji ne sledijo.

Študija Johna Mihalaskyja iz Inštituta za Tehnologijo iz New Jerseya iz leta 2013 je zanimiva. Raziskoval je menedžerje in uporabo intuicije ter ugotovil zanimive stvari. Naredil je test, v katerem je direktorje razdelil v dve skupini, tiste z visoko razvito intuicijo in tiste s slabo razvito intuicijo.

Njegove ugotovitve so presenetljive. Med direktorji, ki so bili na lestvici uporabe intuicije pri sprejemanju odločitev visoko, jih je 81% v naslednjih dveh letih podvojilo dobiček. Med direktorji, ki so niso uporabljali intuicije pri svojih odločitvah, pa le 25%.

Program Intucija – Temelj, brez katerega ne gre ti bo pomagal ravno pri tem. Prejel-a boš vsa potrebna orodja za to, da svojo intuicijo razviješ, znaš ločiti glas svojega nižjega jaza, ki te želi ohraniti v tem statutu quo, točno tam, kjer si in ki ga v večini primerov vodijo strahovi od glasu svojega višjega jaza. Po drugi strani pa je intuicija glas tvojega višjega jaza, ki ga vodi ljubezen in ti pomaga s kreativnimi rešitvami ustvariti uspeh, zadovoljstvo in ljubezen. Rezultati so takojšnji. Takoj, ko pričneš brezpogojno zaupati svojemu glasu notranje modrosti ter navodila, ki jih prejmeš uporabiš v praksi.

Učiti se zaupati svojim čutom in uporabljati svoje intuitivne čute za to, kar je najboljše zate, je odločilno za vsak dolgoročen uspeh.

– Oprah

Dodatne informacije o programu

Enostaven in praktičen način, ki te sistematično vodi do samozavestne uporabe svojega naravnega navigacijskega sistema za življenje brez zmot
 © INTUITIVNI VODJA  
Temelj brez katerega ne gre

Sklop 3. meditacij (mp3) za krepitev intuicije, zaupanja vanjo in jasnega vedenja + možnost udeležbe na treh zaporednih meditacijah v živo ob novi luni v Mariboru.

6 mentorskih ur, na katerih bo Tamara na voljo za vprašanja in odgovore, praktične vaje, preboje in na katerih sledimo napredku vsakega posameznika, aplikaciji intuicije v prakso ter uresničevanju ciljev.

6 delovnih zvezkov z dodatkom; 2 x e-knjiga: Praktična uporaba intuicije ter Intuicija v prodaji. Na delo v programu prejmete idividualne povratno informacije in intuitvne nasvete.

srečanje v živo, na katerem bomo utrjevali svoje znanje in delali na uresničevanju konkretnih ciljev.

Sistem povezovanja s svojo notranjo modrostjo je pripravljen tako, da ga boš zlahka razumel-a in predvsem tako, da ga boš lahko uporabljal-a vsak dan pri sprejemanju svojih odločitev. V 12. tednih našega druženja preko spleta, treh srečanjih v živo na meditacijah in 2-dnevnem dokodku v živo, boš prejemal-a delovne zvezke, meditacije, praktične naloge, ki ti bodo razkrile sistem delovanja intuicije in preko katerih boš krepil-a zaupanje vase ter predvsem, ki jih boš uporabil-a v vsakdanjem življenju. Skupina se bo vsak drug teden dobivala na Skype klicih v živo, kjer bo Tamara na voljo za vprašanja, sledila pa bo tudi tvojemu napredku. Na vse naloge boš prejemal-a tudi personaliziran feedback z veliko intuitivnimi ter praktičnimi nasvet, ki te bodo vodili v smeri uresničevanja svojih ciljev.

Te skupinski program ne zanima?

Želiš individualno in bolj poglobljeno delo na krepitvi zaupanja vase, v intuicijo, na mislenosti uspeha ter v svoje vodstvene veščine in sposobnost manifestacije?

 

DOGOVORI SE ZA UVODNI RAZGOVOR

Vrednost programa
ZAMISLI  SI 

KAKO ZASLUŽIŠ VEČ

kako delaš v okolju, ki te podpira in opravljaš delo, v katerem uživaš

kako živiš življenje, v katerem si ti na prvem mestu 

kako si polen-a energije in srečna

kako kako so tvoji odnosi izpolnjujoči in uravnoteženi

       kako korak za korakom ustvarjaš življenje svojih sanj…

Zgodbe uspeha
Kaj pravijo o Tamari njene stranke

Neglede na to, da sva s Tamaro imeli zelo omejen čas, mi je bila na voljo s konkretnimi napotki in komentarji. Ko sem opravila nalogo, jo je takoj pregledala. Videlo se je, da si je vzela čas, in da je dobro pogledala poslane materiale. Svoje komentarje mi je pošiljala res v neverjetno kratkih rokih. Tudi to, da sva vsaj 1-krat tedensko prediskutirali stvari preko Skypa, ki sem se ga sicer zelo dolgo branila, je odličen način dela. Najbolje pri teh pogovorih je namreč bilo to, da jih je snemala in mi posnetke poslala. Res si skozi pogovor ne uspeš vsega zapisati … ker gre prehitro. Tako pa lahko posnetek poslušaš znova in znova. Tamara pri svojem delu uporablja pestro paleto znanj in veščin – ne le tistih s področja načrtovanja poslovnih aktivnosti, tekstopisja, organizacije ipd. pač pa pomaga tudi z intuitivnimi napotki in usmeritvami. In poleg vsega prej naštetega sem pri mentorju, ki sem si ga tako zelo želela, iskala tudi to. S Tamaro sva se našli konec novembra, da bi mi pomagala načrtovati in izvesti lansiranje programa hujšanja v drugi polovici meseca januarja. Presenečena sem bila na začetno idejo, saj še nikoli nisem decembra oglaševala programov hujšanja. Takih prodajnih rezultatov še nikoli nisem dosegla. 

Manuela Pendl, Slovenija

Veš, veliko razmišljam o tebi, o tvojih dragocenih nasvetih. Hvaležna sem za vsako minuto, ki sem jo prezivela s teboj. Tako zelo sem zrasla in dozorela. Marketing magazin je danes objavil novico, da sem predsednica letošnje žirije Diggit festivala. Ponosna sem nase. Hvala ti za spodbudo, za vero vame, za to, da sem našla sebe, svojo družino in fokus za nadaljne prioritete v življenju. Ni ga denarja na svetu, ki bi lahko poplačal to investicijo v sebe.

Lidija Rakuša, Slovenia

Ko sem po 30. letih dela na vodilnem delovnem mestu v podjetju začela s svojim poslom, sem po določenem času začutila krizo, ker sem potrebovala nekoga, s katerim bi se lahko pogovorila o poslovnih idejah, ki bi me podpiral, motiviral, verjel vame. Takrat sem se po uvodnem razgovoru odločila, da je Tamara tista, s katero si želim delati in ki mi lahko pomaga. Skozi mesece skupnega dela me je opozorila na podzavestna prepričanja, ki so me omejevala, da si nisem dovolila biti uspešna, hkrati pa me je vodila v sistematičen pristop pri definiranju in graditvi naše blagovne znamke. Njena vztrajnost in odločnost sta me potisnili naprej, ko sem zaradi mnogih obveznosti zanemarila delo na »domačih nalogah«, ki jih je pripravila zame, hkrati pa je s toplino v srcu razumela, če nečesa nisem dokončala pravočasno. Večkrat me je presenetila, ko je s pomočjo intuicije odkrila, kje je resničen problem in kako se ga je najbolje lotiti. Toplo priporočam sodelovanje s Tamaro vsem, ki želite uspeti in hkrati tudi sproščeno živeti!

Nevenka Mužic, Slovenija

Mislim, da boljše mentorice nebi mogla imeti. Ko sem potrebovala nasvet, pogovor, pomoč, si bila vedno na voljo in pri meni to šteje. To je bila ena krasna izkušnja sodelovanja in pogleda z druge strani. Hvala ti za vse nasvete, navodila, pojasnila, potrpežljivost, modrost, ki si jih delila z nami vsemi. Hvala, ti za intuitivne nasvete, ki so pripomogli, da sem bolj jasno videla zadeve in tudi to kaj moram še postoriti. Draga mentorica, bila si odlična.

Zdenka Peternel, Slovenija

Tamara je hitro ugotovila, kje tiči problem, me vodila skozi prepoznavanje le-tega in nato pomagala poiskati personalizirane rešitve za ta problem. Njena potrpežljivost je neverjetna. Ne bi imela jasne slike in ciljev za naslednje leto, če Tamare ne bi bilo ob moji strani v zadnjih treh mesecih, ko me je vodila skozi neverjetno življensko transfomacijo.

Zaneta Funk, ZDA

Delo s Tamaro mi je dalo jasne usmeritve glede mojih ciljev in strasti. Skozi proces sem uspela svoje misli usmeriti v jasno sliko tega, kako bom svoje cilje uresničila. Moj aha trenutek je bil predvsem v tem, da sem ugotovila, da lahko imam svoj mentorski posel, ki vključuje vse stvari, ki me strastno veselijo.

Heather Haberle, Avstralia

Imam že prvo stranko in občutek je čudovit. Zavezo, ki sem jo dala sebi za delo s Tamaro na svojem poslu, mi je prinesla strukturo, temelj, dovolj močan, da sem naredila ta korak zaupanja, po katerem sem se vsak teden pomikala naprej, hitreje kot kdajkoli prej. Izbrala sem pot skozi strahove, se odprla svoji kreativnosti in zaupanju vase.

Marija Herceg, Australia

Presenečena sem bila nad široko paleto veščin, ki jih je Tamara uporabila v času najine skupne ure in kako učinkovita je bila. Še bolj impresivna pa je bila njena intuitivna točnost, glede na to, da se prej nisva poznali. Njena storitev je bila bogata z nežnostjo, možnostmi in praktičnimi predlogi.

Niali Muir, Velika Britanija

Že takoj po prvi uri sem se veselila naslednje. Tamarina povratna informacija je bila lasersko točna in mi je pomagala k usmeritvi za naslednje naloge. Počutila sem se odlično in polno energije po vsaki uri ter se z navdihom lotevala zastavljenih nalog. Vsakič sem bila navdušena nad tem, kakšne skrite talente in intuitivne darove sva odkrivali skozi najin skupen čas.

Violeta Molotokaite, Nizozemeska

Priložnost, ki je ne boš želel-a zamuditi

Pomisli na situacijo v svojem življenju, po kateri si se počutil-a slabo, si bil-a jezna in frustiran-a. Ko si govoril-a z nekom, ki je bil avtoriteta in si se navznoter počutil-a kot da boš sedaj, sedaj eksplodiral-a, vendar svoje resnice nisi mogel-a izraziti z ljubeznijo. Morda si se sprl-a s svojim romantičnim partnerjem ali prijateljem. Morda se nisi mogel-la odločiti o tem po kateri poti naprej in si imel-a zaradi tega  kar nekaj neprespanih noči.

Ko pričneš s praktično uporabo intuicije, 99% podobnih situacij preprosto odpade. Intuicija te poveže s svojim srcem in vibracijo ljubezni ali navgor. Začel-a jo boš nositi s seboj in avtomatsko privlačiti ljubezen namesto jeze, radost namesto frustracije, notranjo moč namesto strahu.

Ali je lahko življenje še lepše od tega?

Vključi se v program do 29. februarja2020 (skupina prične z delom konec marca) in prejmi naslednje BONUSE, s katerimi boš prihranil-a 903 €.

BONUS 1

Brezplačna udeležba na dvodnevni delavnici Intuitivnega pisanja v višini 250 €.

BONUS 2

Individualna ura (1,5 ure presto Skypa) z mentorico, Tamaro Belšak v vrednosti 250€.

BONUS 3

Investicija v program je namesto polnih 1200€ samo 797 € (ob takojšnjem plačilu). Mogoče je tudi plačilo na 12 obrokov v višini samo 79 € (plačilo preko PayPal-a).

IZPOLNI PRIJAVNI OBRAZEC S KLIKOM TUKAJ

ali se dogovori za uvodni razgovor

ŽELIM VEČ INFORMACIJ

 

Kaj se zgodi ob prijavi? Na svoj enaslov boš prejel-a podatke za plačilo. Ob plačilu prejmeš še uvodno gradivo, navodila za delo ter urnik dela. Za vse dodatne informacije se lahko obrneš na svojo mentorico Tamaro Belšak na tem naslovu: info@tamarabelsak.com.

Praktične naloge

Meditacije

Individualen pristop

Confectionery-100 Intuicija – Enostaven sistem, ki ti pomaga razumeti svojo notranjo modrost in njeno delovanje.

Confectionery-100 Praktične vaje, ki ti pomagajo utrjevati zaupanje v svojo intuicijo in s tem vase.

Confectionery-100 Praktična orodja, ki jih lahko vsak dan uporabljaš v svojem sistemu odločanja in ti bodo pomagala sprejemati najboljše možne odločitve.

Confectionery-100    Osebno mentorstvo in povratne informacije na delo v programu.

Confectionery-100 Kako razum in intuicijo pripraviti, da delujeta z roko v roki.

Confectionery-100 Pdf – delovni zvezek.

Confectionery-100 Hitre konzultacije preko epošte, telefona ali Skypa, ko jih potrebuješ.

Confectionery-100 Bogate bonuse #1, #2, #3, #4, s katerimi prihraniš skoraj 1000€.

Confectionery-100Srečanje v živo od 24. – 27. oktobra 2018.

MODUL 1

V prvem modulu testiramo svoje intutivne kanale in njihovo odprtost. Zatavimo si cilje, oziroma želje – tukaj ni omejitev – ter jih pričnemo uresničevati tako, da sledimo vodstvu svoje intuicije. Ta pristop je inovativen in učinkovit. Modul vsebuje tudi praktične vaje za urjenje “mišice” intuicije.

MODUL 2

V drugem modulu se poglobljeno posvetimo odgovorom na vprašanje, KAJ je tisto, kar mi je bilo namenjeno živeti ter temu, KAKO to živeti. Poleg tega srečanje s svojim vodnikom odgovarja še na mnoga druga praktična vprašanja. V modulu so tudi praktične vaje za utrjevanje zaupanja vase in sledenje svojemu zastavljenjemu cilju.

MODUL 3

V tretjem modulu se prične potovanje po zemlejevidu samospoznavanja. Namenjen je prepoznavanju svojih omejitev, ki so zgolj navidezne ter preobračanje svojih slabosti v prednosti. Okrepljena notranja moč se pokaže v zunanjem ravnovesju in že konkretnih učinkih v materialnem svetu. Seveda je to odvisno od posameznika-ce in kje na svoji poti je v danem trenutku. Tudi v tem modulu so praktične vaje za urjenje zaupanja v svojo intuicijo na praktičnih primerih.

MODUL 4

V četrtem modulu pregledamo svoje energijsko telo telo, testiramo ključne vzroke za morebitno uhajanje energije ter jih pričnemo odpravljati. Vaje in metoda v tem modulu vam bo v pomoč še dolgo po tem, ko se program zaključi (tudi vse ostale vaje, metode in priporočila iz modulov).  Ponovno testirate svojo intuicijo na konkretnih primerih iz prakse. Vaje so iz modul av modul različne, zato boste krepili vse kanale intuitivnihh zaznav.

MODUL 5

V idealnem primeru ste že zlili svoje notranjim vodstvo in žongliranje v vsakodnevnega toka življenja v eno strugo. Ta modul je namenjen razumevanju tega, kako deluje sinhronicitea in kako jo lahko v svojem življenju vzpostavite. Prav tako modul ponuja praktične vaje za krepitev zaupanja vase na konkretnih primerih iz prakse.

MODUL 6

Zadnji modul v programu Intuitivni vodja ponuja lep zaključek z aktivacijo inteligence svojega srca, ki je prav tako must have sodobnega človeka. Ko nas vodi inteligenca srca namreč lahko govorimo o čudežih, ki jih skozi odnose prevajamo v svoje življenje in življenja ljudi, s katerimi smo v stiku, svojih strank, sodelavcev…

MOŽNOSTI VKLJUČITVE V PROGRAM INTUITIVNI VODJA

VAR #1: CELOTEN PAKET

KI VKLJUČUJE 3-MESEČNI PROGRAM, VSE BONUSE HITRIH PRIJAV,  INDIVIDUALNO URO S TAMARO TER SREČANJE V ŽIVO V RIMSKIH TERMAH z vključenima . nočitvama v hotelu 5 zvezdic.

REDNA CENA 1200€, OBROČNO PLAČILO 3 x 480€.

BONUS ZA HITRE PRIJAVE DO 5. SEPTEMBRA 2018. PRIHRANITE 201 € + 2 x nočitev v hotelu 5* v rimskih termah. PLAČILO V ENEM ZNESKU 999€. Mogoče je tudi plačilo na 3 obroke v višini 3x 480€ 399 €.

VAR #2: PROGRAM BREZ UDELEŽBE NA SREČANJU V ŽIVO

KI VKLJUČUJE 3-MESEČNI PROGRAM, VSE BONUSE HITRIH PRIJAV,  INDIVIDUALNO URO S TAMARO.

REDNA CENA 850€, OBROČNO PLAČILO 3 x 340€.

BONUS ZA HITRE PRIJAVE DO 5. SEPTEMBRA 2018. PRIHRANITE 201 €. PLAČILO V ENEM ZNESKU 649€. Mogoče je tudi plačilo na 3 obroke v višini 3x 340€ 260 €.

VAR #3: STE ŽE BILI V PROGRAMU

ZA VSE, KI STE ŽE BILI V PROGRAMU IN SI ŽELITE MALCE DODATNE POMOČI PRI URESNIČEVANJU SVOJIH CILJEV TER KREPITVI ZAUPANJA VASE

MOŽNOST #1

SE LAHKO VPROGRAM VKLJUČITE PO SIMBOLIČNI CENI 350€, ali 3x 140€, ki vključuje 6 skupinskih kovčing ur, posnetke ur ter vso morebitno novo gradivo.

MOŽNOST #2

TA MOŽNOST VKLJUČUJE TUDI SREČANJE V ŽIVO V RIMSKIH TERMAH OD 24.-27. OKTOBRA ter 6 skupinskih kovčing ur (3 mesece), posnetke ur ter vso morebitno novo gradivo – 850 €,  ali 3 x 340€. Tukaj je vključen tudi bonus za hitre prijave do 5. septembra 2018 (2x nočitev v hotelu 5 zvezdic v Rimskih Termah ter individualna ura s Tamaro)