Trening v živo & intuitivni vpogledi

5 skrivnosti uporabe intuicije in zakaj bo ta v tej dekadi tvoja dodana vrednost

ponovno predvidoma oktobra 2020

 NA TRENINGU BOŠ IZVEDEL-A

 

  • kako razbrati sporočila intuicije

  • zakaj bo uporaba intuicije v naslednji dekadi tvoja prednost – kot dragulj, ki je potrebno le pološčiti, da zasije z vso močjo

  • katere so slabosti neuporabe intuicije, ki pogosto privedejo do življenjskih okoliščin kot so izguba službe, razhod z dolgoletnim partnerjem-ko ali celo bolezni

  • zakaj je potrebno prevzeti vlogo intuitivnega vodje (vsak izmed nas ima ta potencial)

  • kako uporaba intuicije pomaga pri uresničevanju vsakodnevnih ciljev kot je v tem času, iskanje službe, začeti svoj posel, izboljšanje medsebojnih odnosov, skrb zase preden situacija postane kritična (izčrpanost, bolezen).

     

Čim prej rezerviraj svoje mesto. Če boš na treningu v živo, boš izvedel-a še, kaj te zadržuje pred 100% zaupanjem vase in v svoje notranje vodstvo in kako ti bo praktična uporaba intuicije pomagala napredovati na vseh pomembnih življenjskih področjih. Na voljo bom tudi za intuitivne vpoglede.

Intuitivnost ni neka posebna sposobnost, dana za uporabo samo peščici ljudi. Ključ do odklepanja notranje modrosti je v vsakem izmed izmed nas. Praktična raba intuicije pomaga pri sprejemanju najboljših možnih odločitev, najti rešitve za zapletene probleme, se bolje počutiti, izvedeti več o ljudeh, s katerimi sodeluješ, sposobnost videti izven okvirjev, itn. Da avtentičen izraz, poglobljeno zavedanje o sebi in svoji vlogi v svetu ter neko božansko samozavest.

 

Tukaj je nekaj ahajev strank, ki so se zavezale temu, da bodo sledile sebi in svoji intuiciji

“Takih prodajnih rezultatov še nikoli nisem dosegla.” – Manuela

“Ni ga denarja na svetu, ki bi lahko poplačal to investicijo v sebe.” – Lidija

“Vsak teden sem se pomikala naprej, hitreje kot kdajkoli prej.” – Marija

“S pomočjo intuicije odkrila, kje je resničen problem in kako se ga je najbolje lotiti.” – Nena

“Ne bi imela jasne slike in ciljev za naslednje leto, če Tamare ne bi bilo ob moji strani.” – Zana

“Še bolj impresivna pa je bila njena intuitivna točnost.” – Niali

SaveSave

Tamara Belšak

 V zadnjih petih letih sem več kot 2500 ljudem pomagala dosegati njihove osebe ali poslovne cilje. Nekateri so povečali svojo prodajo celo za 20%, drugi so poglobili odnose s svojim partnerjem ali partnerko, dobili delo, ki so ga želeli, drugi so bolj samozavestno stopali v nove bolj srčne smeri delovanja, itd.

Z mojo metodo intuitivnega vodenja, so ljudje, ki stremijo k odličnosti, tudi bistveno okrepili zaupanje vase in v svoje odločitve.

Na treningu bom pokazala, kako lahko svoj uspeh še pospešiš in kako orodje, ki ti bo pri tem pomagalo – intuicijo – ki jo ima vsak izmed nas, uporabiš v praksi.

Registriraj se in bodi na treningu v živo, saj bom na voljo tudi za vprašanja, intuitivne vpoglede in individualne praktične nasvete za urejenje intucije.

Se vidiva kmalu na tem izjemnem webinarju.

Se veselim,

Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, Divine Living in ICF akreditirana kovčinja.

SaveSave