Dobrodošel-a dragi-a!
Poišči svoj NAVDIH  za kreacijo PROSPERITETE v letu 2019 in sodeluj v nagradnem žrebanju.

1. nagrada: 3 mesečni mentorski program s Tamaro V VREDNOSTI 2.800 €.

2. nagrada: 4-urni intenziv MANIFESTIRAJ MOJSTRSKO s Tamaro v vrednosti 650 €.

3. nagrada: 3 x brezplačna udeležba na meditacijah ob novi luni v letu 2019 v vrednosti 3 x 150 €.

Pripravila sem čudovito praznično ponudbo. 13 meditacij za podporo kreiranju strastnega življenja in uspešnega posla, ki podpira ustvarjanje želenega življenjskega sloga z uporabo intucije v praksi, je nastalo na podlagi izkušenj, potreb mojih strank in učinkov uporabe meditacije ob ustvarjanju otipljivega osebnega in poslovnega uspeha.

Z ljubeznijo jih delim s teboj. Sedaj za SAMO 27€ 17€.

Ponudba velja samo do božiča, 25. decembra 2018.

Prejemeš naslednje meditacije:
Ljubezen do sebe, Radost z delfini in življenje brez omejitev s kiti, Prebudi ogenj v sebi z boginjo vulkanov Pele, Notranje luči, Energija obilja, Diamantno vijolični plamen, V harmoniji z božanskim, Koncentracija in prioritete, Manifestacija s samorogi, 12 čaker vstajenja, Osvobajanje jeze, Čiščenje blokad, Aktiviraj inteligenco svojega srca.

BONUS: Meditacija za spodbujanje samozavesti pri otrocih ter mantra za obilje.

Individualna Intuitivna napoved leta 2019 te bo podprla v navigaciji skozi vse leto. Na treh straneh prejmeš intuitiven vpogled v to, kje te bodo energije podprle, kje lahko nastajajo izzivi v letu 2019 ter kam usmerjati svojo energijo v letu 2019, da boš harmonično dosegal-a svoje cilje.

Prejmeš tudi intuitiven odgovor na eno konkretno vprašanje, v obliki zvočnega posnetka, ki ga ob naročilu napovedi pošlji na: info@tamarabelsak.com.

Po posebni praznični ponudbi, do 25. dec., je na voljo samo 10 individualnih napovedi.

Sedaj jo prejmeš za samo 120€ 60€.

Svojo napoved prejmeš med 17. in 27. decembrom po epošti. Ponudba velja do 25. dec.

Preseneti, navdihni, razveseli sebe in še koga, ki ga imaš rad-a!

STVARNIKOV ZVITEK je  kanalizirano sporočilo Jezusa, natisnjeno na 120g biserni papir, zavito v zvitek, zavezan s srebrno vrvico, v belem bisernem mošnjičku. Poleg zvitka sta v darilu še PROGRAMIRANA KRISTALA kamene strele in ametista za podporo pri  ustvarjanju PROSPERITETE v letu 2019 v skladu z vibracijo sporočila stvarnikovega zvitka. Mošnjiček vsebuje še belo čajno svečko.

Ekskluzivno in zelo osebno darilo sebi ali komu, ki ga imaš rad-a, je v prazničnem času na voljo za samo 23 € 17€.

Na voljo je samo 24 zvitkov. Poštnina je vključena v ceno. Naročilo bo izvedeno v treh dneh po naročilu ob predloženem dokazilu o plačilu, ki ga lahko pošlješ na info@tamarabelsak.com. Ponudba velja do božiča, 25. decembra 2018.

Čudovita eknjiga, ki te vodi globje, zato, da lahko sežeš širše Z INTUICIJO DO BOLJŠE PRODAJE. V eknjigi je 14 orodij, s katerimi bi bilo dobro, da se seznani vsak, ki se ukvarja s prodajo.

Sedaj je eknjiga na voljo za samo 7,99 4,99 €.

Knjigo prejmeš takoj po izvedenem plačilu nas svoj enaslov, če plačaš preko Paypala. V kolikor boš plačilo izvedel-a preko IBANa, nam pošlji potrdilo o plačilu na info@tamarabelsak.com. Knjigo v tem primeru prejmeš v treh dneh na svoj enaslov.

Uporabi energije meseca za svoj uspeh. Intuitivna napoved meseca je VODNIK ZA IZPOLNJENO ŽIVLJENJE, ki ti pomaga prisluhniti svojemu notranjemu glasu ter te  s praktičnimi nasveti in vajami vodi k uspehu v življenju in poslu. Kot naročnik-ca napovedi boš v letu 2019 v svoj e-poštni nabiralnik vsak mesec prejemala napoved, ki ti bo nudila smernice za doseganje ciljev, oblikovanje jasnega namena in življenja, ki je usklajen z tvojo najboljšo možno potjo.

Ob naročilu IN meseca v praznični ponudbi, prejmeš še STVARNIKOV ZVITEK 27€ ter vse bonitete, ki ti kot naročniku-ci pripadajo.

NAJBOLJŠA PONUDBA TEGA PREDPRAZNIČNEGA NAVDIHA

Naročnina na IN 24€ + stvarnikov zvitek 23€ sedaj samo za  47€ 24€

V KOŠARICO

Intuitivno napoved pričneš prejemati 1.1.2019 v svoj epoštni nabiralnik, stvarnikov zvitek, ki vključuje en programiran kristal za properiteto v letu 2019, čajno svečko in sporočilo stvarnika za 2019 pa prejmeš do 23. decembra 2018 po pošti.

Februarja 2019 pričenjamo delo z novo skupino v programu ELITNI UM. To je odličen čas za manifestacijo in podporo uresničevanju tvojih novoletnih zaobljub.

ELITNI UM JE PREISKUŠEN IN IZPOPOLNJEN SISTEM S TEHNIKAMI, KI TI BODO POMAGALE PRI PRESEGANJU OMEJITEV IN UČINKOVITEM DOSEGANJU CILJEV

VKLJUČENI SO TUDI VSI BONUSI  za prijave do 31. decembra 2018

 • individualna kovčing ura v vrednosti 250€ ter
 • osebna intutivna napoved leta v višini 120€
 • prihranek investicije v program v vrednosti 201 €
 • ter dodaten 20% praznični popust, ki velja do 25. decembra 2018. Prihraniš še dodatnih 199 €.

 

VEČ INFORMACIJ O PROGRAMU IN PRIJAVA

Če si predan-a uresničevanju svojih srčnih želja ter osebnemu in poslovnemu napredku. Če čutiš, da potrebuješ malce mentorske podpore, učinkovitih rešitev ter kvantnih preskokov. In če si želiš individualnega dela ob svojem času s prilagajanjem tvojim potrebam tekom dela v mentorskem programu, imaš sedaj priložnost dela z menoj po res ugodni investiciji.

Rezervacija je mogoča na podlagi uvodnega razgovora in vplačilu 20% vrednosti programa.

PROGRAMI

 • POSLOVNI PROGRAM
 • INTUITIVNI VODJA
 • ELITNI UM
 • ENODNEVNI INTENZIV
 • POLDNEVNI INTENZIV
 • 1 MESEČNI 1.200 € 960€
 • 3 MESEČNI 2.800€ 2.240€
 • 6 MESEČNI 5000€ 4.000€
 • 9 MESEČNI 8000€ 6.320€
 • ENODNEVNI INTENZIV (8 ur) 1200€ 960€
 • POLDNEVNI INTENZIV (4 ure) 650€ 520€

Za vsa vprašanja glede ponudbe Navdihni.se in pomoč pri nakupu smo ti na voljo na info@tamarabelsak.com. Nakup je dokončen. Vračilo denarja ni mogoče.


Vsi naročniki kateregakoli izdelka ali storitve iz ponudbe Navdihni.se boste sodelovali v nagradnem žrebanju za nagrade, omenjene v glavi te strani. Žreb bo potekal v začetku januarja na FB v živo.