“Meditacija je način filtriranja zunanjih vplivov zato, da sploh lahko slišiš svoj notranji glas ter se odpreš pretoku kreativnosti, novih priložnosti in neomejenih možnosti.”

MEDITACIJE S TAMARO
ZA OSEBNI IN POSLOVNI USPEH

HITREJŠA in ENOSTAVNEJŠA POT KREACIJE STRASTNEGA ŽIVLJENJA IN USPEŠNEGA POSLA, KI PODPIRA TVOJ ŽELENI ŽIVLJENJSKI SLOG

 

Ker imamo sanje zato, da jih živimo!

Za lažje uresničevanje svojih sanj ti bo pomagala redna uporaba orodij, ki jih ponuja celovit sklop meditacij s Tamaro. Cilj meditacije je, da uspeš svoj um in energijo usmeriti v eno stvar, torej pridobiti kontinuiran fokus, kar ti bo pomagalo pri doseganju  svojih namenov v materialnem svetu s pomočjo modre in navdihnjene akcije.

Meditacije so namenjene tudi:

čiščenju blokad na poti uspeha,

krepitvi zaupanja v svojo notranjo modrost in moč

ter dvigovanju notranje vibracije na vibracijo uresničevanja svojih sanj.

 

Ko krepiš svojo notranjo moč se le ta odrazi tudi v zunanjem svetu in stvari, za katere si prej menil-a, da jih je težko doseči, se začnejo uresničevati samodejno, skladno z zakonom sinhronicitete.

Meditacije za podporo kreiranju strastnega življenja in uspešnega posla, ki podpira ustvarjanje želenega življenjskega sloga z uporabo intucije v praksi, so nastale na podlagi izkušenj, potreb mojih strank in učinkov uporabe meditacije ob ustvarjanju otipljivega osebnega in poslovnega uspeha.

Z ljubeznijo jih delim s teboj.

TVOJE SO LAHKO ZA VEDNO sedaj za samo 27,00 €. 
Ob naročilu prejmeš še dva BONUSA, čudovito Meditacijo za spodbujanje samozavesti pri otrocih ter mantro za obilje.
Ko so Buda vprašali, kaj je pridobil z meditacijo, je odgovoril: “Ničesar. Lahko pa vam povem, kaj sem izgubil: strahove, nezaupanje vase, …”.

Meditacija je najbolj naravna oblika počitka mentala, saj je meditiranje temeljna dimenzija našega življenja, ki se prične ob rojstvu in traja vse do konca našega zemeljskega bivanja. Meditacija nam omogoča, da slišimo, kaj nam sporoča naš višji jaz.

Beseda meditacija je latinskega izvora (”meditari” pomeni razmišljati) in pomeni razmišljanje, premišljanje ali celo razglabljanje. Je oblika poglobljenega opazovanja, pot v našo notranjost, in je najboljši način počitka od tiranije duha, ki nas nenehno preganja, naj naredimo več in več. Z meditiranjem še dodatno urimo um, da postane osredotočen in miren. Predstavlja vadbo za preprečevanje vdora neželenih misli na naraven način, z globoko sprostitvijo telesa in ohranjanje duha brez misli.

Leave a Reply

Sign up to our newsletter!