Meditacija in intuitivni nasveti
Usmerjanje energije v prednostne naloge ter procesi prve in druge čakre

Če želiš hitreje in lahkotneje uresničevati svoje potenciale in srčne želje, se bolje počutiti in ustvarjati harmonijo v odnosih, se nam pridruži vsak prvi četrtek v mesecu na meditacijah, namenjenih pripravi na mesec in na uresničevanje namenov – manifestaciji.

Meditacije za osebni in poslovni uspeh so namenjen temu, da te podprejo pri preboju v svojo notranjo moč in uresničevanja svojega potenciala v vsakdanjem življenju na praktičen način. V ritmu vesolja in vsakega dneva posebej, ki je za veliko izmed nas napolnjen z jutranjim vstajanjem ob uri, hitenjem v službo, vrtec, šolo, delom nato pa še s popoldanskimi obveznostmi, hobiji in sprostitvijo, malo časa ostane res samo zase. Čas zase, ki si ga vzameš enkrat na mesec za pregled ciljev, obveznosti, idej, lahko bistveno spremeni tvojo resničnost.

Tako se pospeši uresničevanje tega, čemur daješ pozornost in namen ali pa tega, kar podzavestno deluje in nad tem nimaš nadzora. Na meditacijah za osebni in poslovni uspeh delamo na pozitivnem uresničevanju. Jačamo moč manifestacije svojih najglobjih potencialov in želja. Pogledamo, kje ti je šlo dobro pri uresničevanju zadanih idej in ciljev ter kje se da še kaj izboljšati. Podpora tvoji rasti in uspehu je celovita in dolgoročna. Prejmeš tudi super luškan pripomoček za to.

Tokrat
Usmeri energijo v prednostne naloge
ter procesi in programiranje prve in druge čakre
Življenje, ki ga živimo, nima napak, čeprav se mnogokrat zdi tako. Vse, kar doživljamo ima svoj namen na poti našega osebnostnega, duhovnega in materialnega razvoja. Na tej poti se srečujemo s številnimi življenjskimi lekcijami in njihov namen lažje prepoznamo in odpravimo vzorce, ki so nas privedli v neželene situacije, z učinkovitimi orodji. To bo zelo praktična meditacija, ki ti bo pomagala odstraniti energijski balast, ki te zadržuje v razpršeni energiji, zaradi katere prihaja do tega, da vseskozi loviš svoj lasten rep ter se na koncu izčrpavaš ali pa si neučinkovit-a. Na koncu dneva, meseca ali leta pa opažaš, da svojih ciljev nisi dosegel-a.
Če si probremenjen-a, če se težko koncentriraš, če imaš na videz preveč stvari, če meniš, da si premalo učinkovit-a, je ta meditacija zate. Čistili bomo tudi konkretne blokade, zaradi katerih se vrtiš v tem začaranem krogu ter naložili želene programe v svoj energijski sistem.
Meditacijo priporočam, če se želiš zliti z energijo, ki podpira takojšnjo akcijo v smeri uresničevanja tvojih “pravih” želja. Srce in um morata biti usklajena in tudi pri tem bo pomagala ta meditacija.
Lažje se boš:
  • osredotočil-a na delo na pomembnih stvareh,
  • odstranil-a boš blokade, ki te zadržujejo tam, kjer si in se ne ali pa se prepočasi pomikaš naprej,
  • namen bo avtomatsko močnejši in s tem tudi privlačnost uresničitve.
 Če želiš svojim namenom dodati čarobni prašek uresničitve, je ta meditacija zate.

Na meditacijah s Tamaro se trudimo, da ti pomagamo na tvoji poti osebnega in poslovnega uspeha ter ustvarjanja izpolnjujočega življenja ter odnosov. Zato zmeraj prejmeš tudi pripomoček za manifestacijo in intuitivne nasvete – kovčing. Prispevek za meditacijo je 15€ in ga ob prijavi poravnaš na račun, Tamara Belšak s.p., Krčevina pri Vurbergu 124c, 2250 Ptuj, SI56 0422 2024 8325 747, namen: meditacija. Prispevek za celodnevne ali večdnevne dogodke je objavljen na straneh dogodka.

Naročiš lahko tudi Osebno intuitivno napoved  in riding.

Napoved  vključuje Prednosti leta zate, Izzive ter Smernice za to, kam usmerjati svojo energijo, da boš uspešneje, srečneje in bolj harmonično plul-a skozi leto 2019. Napoved je pripravljena v pisni obliki, na treh straneh ter vključuje 1,5h intutivnega svetovanja preko Skypa. Prejmeš tudi orodja za svoj napredek ter posnetek Skype svetovanja. Prispevek za Osebne intuitivne napovedi leta je 120,00€.

naroči osebno intuitivno napoved leta

KAJ PRAVIJO PREJEMNIKI OSEBNE NAPOVEDI LETA:

Srčna hvala za intuitivno napoved, ki me je prav presunila, saj je v mnogih pogledih zadela v bistvo stvari…Hvala lepa, ker ste mi vse te (in še mnoge druge) vidike dodatno osvetlili.

Hvala za vse napovedi in usmeritve, in navsezadnje hvala za popust, ki ste ga ponudila, ker tole je vredno se več od redne cene. Res hvala in hkrati lepe praznike ter uspesno 2018.
Vaše besede me bodo opominjale in jih bom imela za vodstvo na poti, ki je nova, zato se opotekam in sprašujem. Ne grem nazaj in s vašo pomočjo bom zmogla.
3. oktober 2019

Tempelj  Sonca, Vetrinjska 10, Maribor

19.00 – 21.00

Deli informacijo s prijatelji