Meditacija in intuitivni nasveti
Programiranje tretje čakre notranje moči in aktivacija takojšnjega sonca

Če želiš hitreje in lahkotneje uresničevati svoje potenciale in srčne želje, se bolje počutiti in ustvarjati harmonijo v odnosih, se nam pridruži vsak prvi četrtek v mesecu na meditacijah, namenjenih pripravi na mesec in na uresničevanje namenov – manifestaciji.

Meditacije za osebni in poslovni uspeh so namenjen temu, da te podprejo pri preboju v svojo notranjo moč in uresničevanja svojega potenciala v vsakdanjem življenju na praktičen način. V ritmu vesolja in vsakega dneva posebej, ki je za veliko izmed nas napolnjen z jutranjim vstajanjem ob uri, hitenjem v službo, vrtec, šolo, delom nato pa še s popoldanskimi obveznostmi, hobiji in sprostitvijo, malo časa ostane res samo zase. Čas zase, ki si ga vzameš enkrat na mesec za pregled ciljev, obveznosti, idej, lahko bistveno spremeni tvojo resničnost.

Tako se pospeši uresničevanje tega, čemur daješ pozornost in namen ali pa tega, kar podzavestno deluje in nad tem nimaš nadzora. Na meditacijah za osebni in poslovni uspeh delamo na pozitivnem uresničevanju. Jačamo moč manifestacije svojih najglobjih potencialov in želja. Pogledamo, kje ti je šlo dobro pri uresničevanju zadanih idej in ciljev ter kje se da še kaj izboljšati. Podpora tvoji rasti in uspehu je celovita in dolgoročna. Prejmeš tudi super luškan pripomoček za to.

Tokrat
Programiranje tretje čakre notranje moči in aktivacija takojšnjega sonca

Spoštovanje in odnos do sebe razvijamo celo življenje. Njegovo energijsko središče je v solarnem pleksusu, iz katerega črpamo svojo osebno moč. Od tukaj upravljamo s svojo samozavestjo, to energijo bojevnika ter močjo uvajanja sprememb ter sprejemanja opolnomočenih odločitev.

V meditaciji se bomo poglobili v vzorce, ki morda blokirajo 100% delovanje solarnega pleksusa, aktiviral-a pa boš tudi takojšnje sonce, ki ti bo omogočilo takojšnjo odstranitev nepotrebne energije v svojem polju energije. Ta metoda je izredno učinkovita, deluje pa tudi na različnih nivojih, ne samo v tej osnovni funkciji. Med drugim ti pomaga pri vzdrževanju čiste vibracije, še posebej, kadar si v okolju, ki ni na teh visokih frekvencah.

Gre za močno orodje devete dimenzije, ki ti bo pomagalo pri vzdrževanju visoke osebne frekvence ter pozitivnega načina razmišljanja. Z aktivacijo takojšnjega sonca se boš še bolj opolnomočeno ali samozavestno kot prej soočal-a z izzivi na poti. Tudi v situacijah, ko bi sicer že želel-a obupati, ti bo to orodje pomagalo premakniti potrebne meje ali omejitve ter zbrati potrebno moč za želene premike.

  • Če pogosto počneš stvari, ki ti niso všeč, samo zato, ker drugi pravijo, da jih moraš.
  • Če je tvoj notranji kritik zelo glasen.
  • Če večino časa poskrbiš najprej za druge in šele nato zase.
  • Če meniš, da se ne ceniš in spoštuješ dovolj.
  • Če veliko daš na mnenje drugih.,
  • Če besedne zveze pogosto začenjaš z moral-a bi…

Potem je ta meditacija in aktivacija takojšnjega sonca namenjena Tebi.


Na meditacijah s Tamaro se trudimo, da ti pomagamo na tvoji poti osebnega in poslovnega uspeha ter ustvarjanja izpolnjujočega življenja ter odnosov. Zato zmeraj prejmeš tudi pripomoček za manifestacijo in intuitivne nasvete – kovčing. Prispevek za meditacijo je 15€ in ga ob prijavi poravnaš na račun, Tamara Belšak s.p., Krčevina pri Vurbergu 124c, 2250 Ptuj, SI56 0422 2024 8325 747, namen: meditacija. Prispevek za celodnevne ali večdnevne dogodke je objavljen na straneh dogodka.

Naročiš lahko tudi Osebno intuitivno napoved  in riding.

Napoved  vključuje Prednosti leta zate, Izzive ter Smernice za to, kam usmerjati svojo energijo, da boš uspešneje, srečneje in bolj harmonično plul-a skozi leto 2019. Napoved je pripravljena v pisni obliki, na treh straneh ter vključuje 1,5h intutivnega svetovanja preko Skypa. Prejmeš tudi orodja za svoj napredek ter posnetek Skype svetovanja. Prispevek za Osebne intuitivne napovedi leta je 120,00€.

naroči osebno intuitivno napoved leta

KAJ PRAVIJO PREJEMNIKI OSEBNE NAPOVEDI LETA:

Srčna hvala za intuitivno napoved, ki me je prav presunila, saj je v mnogih pogledih zadela v bistvo stvari…Hvala lepa, ker ste mi vse te (in še mnoge druge) vidike dodatno osvetlili.

Hvala za vse napovedi in usmeritve, in navsezadnje hvala za popust, ki ste ga ponudila, ker tole je vredno se več od redne cene. Res hvala in hkrati lepe praznike ter uspesno 2018.
Vaše besede me bodo opominjale in jih bom imela za vodstvo na poti, ki je nova, zato se opotekam in sprašujem. Ne grem nazaj in s vašo pomočjo bom zmogla.
7. november 2019

Tempelj  Sonca, Vetrinjska 10, Maribor

19.00 – 21.00

Deli informacijo s prijatelji