Meditacija in intutivni nasveti
Zaneti ogenj v sebi z boginjo vulkanov Pele

Če želiš preiskusiti DRUGAČEN pristop do uresničevanja svojih potencialov in srčnih želja, se nam pridruži vsak mesec na meditacijah ob prazni luni.

Luna ima svoje cikle, ki že tisočletja navdihujejo božansko žensko energijo k svojemu izrazu. Da je luna mogočna dokazuje tudi to, da je sposobna dvigovati oceane in morja. Ob novi luni je v zraku polno negativnih ionov, ki ugodno vplivajo na naše počutje. Lahko bi rekli, da imamo več pozitivne energije, navdiha, elana. Zato so meditacije za osebni poslovni uspeh ob novi luni še bolj učinkovite. V ritmu vesolja in vsakega dneva posebej, ki je za veliko od nas napolnjen z jutranjim vstajanjem ob uri, hitenjem v službo, vrtec, šolo, delom nato pa še s popoldanskimi obveznostmi, hobiji in sprostitvijo, malo časa ostane res samo zase. Čas zase, ki si ga vzamemo enkrat na mesec za manifestacijo in pregled ciljev ob prazni luni, lahko bistveno spremeni našo resničnost. Delo z luno, tako prazno kot polno, je nekaj najmočnejšega, kar lahko narediš.

Nova luna vsak mesec odpira portal skozi katerega se uresničevanje tvojih želja pospeši in se zato tudi lahkotneje uresničujejo. Pospeši se torej uresničevanje tega, čemur daješ pozornost in namen ali pa tega, kar podzavestno deluje in nad tem nimaš nadzora. Na meditacijah ob prazni luni delamo na pozitivnem uresničevanju. Jačamo moč manifestacije svojih najglobjih potencialov in želja. Pogledamo, kje ti je šlo dobro pri uresničevanju zadanih idej in ciljev ter kje se da še kaj izboljšati. Podpora tvoji rasti in uspehu je celovita in dolgoročna. Prejmeš tudi super luškan pripomoček za to.

Tokrat
Zaneti ogenj v sebi z boginjo vulkanov Pele

Pele je mogočna in zaupanja vredna boginja, ki nam pomaga povezati se s svojo lastno strastjo in svojimi pravimi srčni željami ter zvezdno esenco. Ko te sprejme, odpira poti novim dimenzijam dojemanja sveta, ki so onkraj zemeljskega, a so po drugi strani tudi univerzalne. Pomaga spuščati, tranformirati in ustvariti plodna tla za rast novega.

Nekateri se je zaradi njene silovitosti celo bojijo, a moja izkušnja z njo je drugačna. Pele je doma v predelu vulkanske pokrajine otoka Big Island, Hawaii ter drugih havajskih otokov. Deluje z močjo vulkana. Pričevanja pravijo, da naj bi ljudje, ki odnašajo kamnine lave s havajskega otočja, s tem razjezili Pele in naj bi imeli zato smolo v življenju. Zato so kamnine po pošti tudi pričeli vračati na otok.

Čeprav je Pele znana tudi po svojem ljubosumju in izbruhih strasti v obliki Vulkana, me je presenetila njena energija. Točke so se namreč pričele povezovati v celoto po štirih letih, od trenutka ko sem prvič v lucidnem stanju prejela sporočilo Ocean View. To je bilo leta 2012, ko sem ta kraj tudi prvič obiskala. Leta 2016 pa sem ta kraj obiskala že tretjič. Tokrat so se točke povezale. Več o tem bo kmalu na mojem blogu, pa tudi v knjigi.

Pele me je sprejela kot mati otroka, ki se po dolgem potovanju vrne domov. Dejala je, da sem dobrodošla tukaj. “Tukaj je tvoja zemlja” je dejala in mi pokazala neskončno površino rodovitne in z mineral ter kristali bogate kamnine lave. Tvoja naloga je, da ljudem pomagaš odklepati njihove dušne darove in pri transformaciji vsega, kar jim ne služi več. Zmeraj si dobrodošla na otoku. Tukaj je tvoja povezava z zvezdami, s tvojim drugim domom. Ljudem, ki jih boš pripeljala sem, boš pomagal izkusiti tako nebesa kot zemljo v enem.

Če si poklican-a na to meditacijo vedi, da si blagoslovljen-a in da boš pričel-a z  ustvarjanjem mirne ter rodovitne poti naprej.

Naj povem, še, da sem kamnine iz otoka vzela s seboj domov. Nekaj kosov me je pritegnilo kot magnet. Imela sem dovoljenje in vesela sem, da imam del te energije lave, pomešane s peridotom v svojem domu in s tem povezavo z zvezdami.

Od meditacije lahko pričakujete:

  • prižiganje plamena v svojem srcu,
  • krepitev notranje moči in energijo,
  • lažje postavljanje in doseganje ciljev,
  • postavljanje prioritet, ki sledijo iz okreplejen notranje moči,
  • intutivne vpoglede na svoja vpršanja.
Na meditacijah s Tamaro se trudimo, da ti pomagamo na tvoji poti osebnega in poslovnega uspeha ter ustvarjanja izpolnjujočega življenja ter odnosov. Zato zmeraj prejmeš tudi pripomoček za manifestacijo in intuitivne nasvete – kovčing. Prispevek za meditacijo je 15€ in ga ob prijavi poravnaš na račun, Tamara Belšak s.p., Krčevina pri Vurbergu 124c, 2250 Ptuj, SI56 0422 2024 8325 747, namen: meditacija.

Naročiš lahko tudi Osebno intuitivno napoved.

Napoved  vključuje Prednosti leta zate, Izzive ter Smernice za to, kam usmerjati svojo energijo, da boš uspešneje, srečneje in bolj harmonično plul-a skozi leto 2018. Napoved je pripravljena v pisni obliki, na treh straneh. Prispevek za Osebne intuitivne napovedi leta je 120,00€. Naročiš jo tako, da pošlješ epošto na: strastnozivljenje@tamarabelsak.com z zadevo: Naročilo osebne IN leta 2018.

KAJ PRAVIJO PREJEMNIKI OSEBNE NAPOVEDI LETA:

Srčna hvala za intuitivno napoved, ki me je prav presunila, saj je v mnogih pogledih zadela v bistvo stvari…Hvala lepa, ker ste mi vse te (in še mnoge druge) vidike dodatno osvetlili.

Hvala za vse napovedi in usmeritve, in navsezadnje hvala za popust, ki ste ga ponudila, ker tole je vredno se več od redne cene. Res hvala in hkrati lepe praznike ter uspesno 2018.
Vaše besede me bodo opominjale in jih bom imela za vodstvo na poti, ki je nova, zato se opotekam in sprašujem. Ne grem nazaj in s vašo pomočjo bom zmogla.
9. septembra 2018

Tempelj sonca,

Vetrinjska 10, Maribor,

ob 19.00 do 21.00

Deli informacijo s prijatelji