Meditacija in intuitivni nasveti
12 čaker

Če želiš preiskusiti DRUGAČEN pristop do uresničevanja svojih potencialov in srčnih želja, se nam pridruži vsak mesec na meditacijah ob prazni luni.

Luna ima svoje cikle, ki že tisočletja navdihujejo božansko žensko energijo k svojemu izrazu. Da je luna mogočna dokazuje tudi to, da je sposobna dvigovati oceane in morja. Ob novi luni je v zraku polno negativnih ionov, ki ugodno vplivajo na naše počutje. Lahko bi rekli, da imamo več pozitivne energije, navdiha, elana. Zato so meditacije za osebni poslovni uspeh ob novi luni še bolj učinkovite. V ritmu vesolja in vsakega dneva posebej, ki je za veliko od nas napolnjen z jutranjim vstajanjem ob uri, hitenjem v službo, vrtec, šolo, delom nato pa še s popoldanskimi obveznostmi, hobiji in sprostitvijo, malo časa ostane res samo zase. Čas zase, ki si ga vzamemo enkrat na mesec za manifestacijo in pregled ciljev ob prazni luni, lahko bistveno spremeni našo resničnost. Delo z luno, tako prazno kot polno, je nekaj najmočnejšega, kar lahko narediš.

Nova luna vsak mesec odpira portal skozi katerega se uresničevanje tvojih želja pospeši in se zato tudi lahkotneje uresničujejo. Pospeši se torej uresničevanje tega, čemur daješ pozornost in namen ali pa tega, kar podzavestno deluje in nad tem nimaš nadzora. Na meditacijah ob prazni luni delamo na pozitivnem uresničevanju. Jačamo moč manifestacije svojih najglobjih potencialov in želja. Pogledamo, kje ti je šlo dobro pri uresničevanju zadanih idej in ciljev ter kje se da še kaj izboljšati. Podpora tvoji rasti in uspehu je celovita in dolgoročna. Prejmeš tudi super luškan pripomoček za to.

Tokrat
12 čaker vstajenja

Prizemlji svoje božansko dane talente. Odpri se svojim unikatnim darovom. Sokreairaj Zlato dobo, v kateri bo izmenjava med nami potekala na popolnoma novem nivoju, kjer ni “zmaga-izgubi” situacije ampak samo “zmaga-zmaga” na deseto potenco. Ta meditacije je zate, če želiš aktivirati in živeti to, kar te veseli, hkrati pa ohranjati ravnotežje v vseh pogledih, od zdravja, odnosov, do obilja. Postavili bomo 5 – dimenzionalno svetlobno telo in aktivirali delovanje 12 čakrnega sistema.

 

OSEBNO POVABILO

 

Na meditacijah s Tamaro se trudimo, da ti pomagamo na tvoji poti osebnega in poslovnega uspeha ter ustvarjanja izpolnjujočega življenja ter odnosov. Zato zmeraj prejmeš tudi pripomoček za manifestacijo in intuitivne nasvete – kovčing. Prispevek za meditacijo je 15€ in ga ob prijavi poravnaš na račun, Tamara Belšak s.p., Krčevina pri Vurbergu 124c, 2250 Ptuj, SI56 0422 2024 8325 747, namen: meditacija. Prispevek za celodnevne ali večdnevne dogodke je objavljen na straneh dogodka.

Naročiš lahko tudi Osebno intuitivno napoved  in riding.

Napoved  vključuje Prednosti leta zate, Izzive ter Smernice za to, kam usmerjati svojo energijo, da boš uspešneje, srečneje in bolj harmonično plul-a skozi leto 2019. Napoved je pripravljena v pisni obliki, na treh straneh ter vključuje 1,5h intutivnega svetovanja preko Skypa. Prejmeš tudi orodja za svoj napredek ter posnetek Skype svetovanja. Prispevek za Osebne intuitivne napovedi leta je 120,00€.

naroči osebno intuitivno napoved leta

KAJ PRAVIJO PREJEMNIKI OSEBNE NAPOVEDI LETA:

Srčna hvala za intuitivno napoved, ki me je prav presunila, saj je v mnogih pogledih zadela v bistvo stvari…Hvala lepa, ker ste mi vse te (in še mnoge druge) vidike dodatno osvetlili.

Hvala za vse napovedi in usmeritve, in navsezadnje hvala za popust, ki ste ga ponudila, ker tole je vredno se več od redne cene. Res hvala in hkrati lepe praznike ter uspesno 2018.
Vaše besede me bodo opominjale in jih bom imela za vodstvo na poti, ki je nova, zato se opotekam in sprašujem. Ne grem nazaj in s vašo pomočjo bom zmogla.
4. julij 2019

Tempelj  Sonca, Vetrinjska 10, Maribor

19.00 – 21.00

Deli informacijo s prijatelji