Znanstveniki so ugotovili, da je frekvenca 7,5 Hz najbolj blagodejna za vsa živa bitja na Zemlji. Ko smo uravnani z njo, sproščeni in v skladu z naravnim svetom, pomeni, da smo zdravi in zadovoljni. Delfini oddajo vibracijo čiste ljubezni, ki je usklajena s frekvenco 7,5 Hz — naraven pulz naše DNK. Ko vibrira s to frekvenco, je naša DNK v popolnem sozvočju. Ko smo napeti, jezni ali polni drugih negativnih čustev, se to ravnovesje poruši. Ti občutki niso v skladu z naravo.

Vodena meditacija te bo ob zvokih delfinov popeljala med te blagodejne vibracije. Izvajaš jo lahko kadarkoli za čutiš napetosti, ali potrebuješ malce več kreativne energije.

Nastala je na podlagi osebne izkušnje plavanja s svobodnimi delfini. Ko sem plavala s havajskimi »spinerji« ob obali Big Islanda, sem se naučila komunicirati z njimi. Med drugimi so mi predali lepo sporočilo, ki ga vedno znova rada delim:

»Občuti veselje. Ko ne pričakuješ nič, lahko pričakuješ vse.«

SEDAJ SI LAHKO MEDITACIJO NALOŽIŠ BREZPLAČNO

tako, da izpolniš spodnji

Preveri še svoj poštni nabiralnik, kamor ti bom po kliku na zgornji gumb poslala meditacijo. Uživaj 🙂

Tamara Belšak, univ. dipl. nov in mednarodno certificirana intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh, ki že od leta 2012 plava in komunicira z delfini ter njihova znanja prenaša naprej.