Meditacija in intuitivni nasveti
Programiranje srčne čakre in aktivacija inteligence srca

Če želiš hitreje in lahkotneje uresničevati svoje potenciale in srčne želje, se bolje počutiti in ustvarjati harmonijo v odnosih, se nam pridruži vsak prvi četrtek v mesecu na meditacijah, namenjenih pripravi na mesec in na uresničevanje namenov – manifestaciji.

Meditacije za osebni in poslovni uspeh so namenjen temu, da te podprejo pri preboju v svojo notranjo moč in uresničevanja svojega potenciala v vsakdanjem življenju na praktičen način. V ritmu vesolja in vsakega dneva posebej, ki je za veliko izmed nas napolnjen z jutranjim vstajanjem ob uri, hitenjem v službo, vrtec, šolo, delom nato pa še s popoldanskimi obveznostmi, hobiji in sprostitvijo, malo časa ostane res samo zase. Čas zase, ki si ga vzameš enkrat na mesec za pregled ciljev, obveznosti, idej, lahko bistveno spremeni tvojo resničnost.

Tako se pospeši uresničevanje tega, čemur daješ pozornost in namen ali pa tega, kar podzavestno deluje in nad tem nimaš nadzora. Na meditacijah za osebni in poslovni uspeh delamo na pozitivnem uresničevanju. Jačamo moč manifestacije svojih najglobjih potencialov in želja. Pogledamo, kje ti je šlo dobro pri uresničevanju zadanih idej in ciljev ter kje se da še kaj izboljšati. Podpora tvoji rasti in uspehu je celovita in dolgoročna. Prejmeš tudi super luškan pripomoček za to.

Tokrat
Programiranje srčne čakre in aktivacija inteligence srca

ZA USPEŠNEJŠO POT V LETU 2020

Malokdo pa nas uči, da ima srce enake celice kot možgani ter da se le te razvijejo veliko prej kot možgani. Da ima naše srce 500x večje elektro polje kot možgani in 5000x večje magnetno polje kot možgani in da je srce, kot sem nedavno prejela informacije od mojih vodnikov, bitje že samo po sebi.

Srce je ključ do prebujenja globoke intuicije, subtilnih spominov in izrednih sposobnosti, ki so se v preteklosti zdele redke, ter do sprejemanja teh sposobnosti kot normalnega dela vsakdanjega življenja (Greg Braden, Human By Design, 2018). 

In tukaj je vprašanje zate: Ali se počutič dobro v svoji koži? Če se zmeraj rahlo ne počutiš dobro v svoji koži, to pomeni, da le-to spodjeda tvojo možgansko moč, tvojo notranjo moč in delovanje tvojega srca, hkrati pa manifestacijo.

Šele, ko se v celoti pričnemo ljubiti, soustvarimo ta prostor znotraj sebe, prostor stabilnosti in varnosti. In to je močno povabilo k novemu TEBI. Če želiš širino, moraš v globino in zato je zmeraj potrebno delati na aktivacij inteligence svojega srca. To, da delujemo v neskladju z našo ultimativno inteligenco ne prinaša več rezultatov in smo veliko inteligentnejši in močnejši ustvarjalci kot nam je bilo družbeno in zgodovinsko povedano.

Na meditaciji bomo:

  • pogledali prepričanja na srčni čakri,
  • reprogramirali prepričanja, ki nam več ne služijo,
  • aktivirali inteligenco srca.

Na meditacijah s Tamaro se trudimo, da ti pomagamo na tvoji poti osebnega in poslovnega uspeha ter ustvarjanja izpolnjujočega življenja ter odnosov. Zato zmeraj prejmeš tudi pripomoček za manifestacijo in intuitivne nasvete – kovčing. Prispevek za meditacijo je 15€ in ga ob prijavi poravnaš na račun, Tamara Belšak s.p., Krčevina pri Vurbergu 124c, 2250 Ptuj, SI56 0422 2024 8325 747, namen: meditacija. Prispevek za celodnevne ali večdnevne dogodke je objavljen na straneh dogodka.

Naročiš lahko tudi Osebno intuitivno napoved  in riding.

Napoved  vključuje Prednosti leta zate, Izzive ter Smernice za to, kam usmerjati svojo energijo, da boš uspešneje, srečneje in bolj harmonično plul-a skozi leto 2019. Napoved je pripravljena v pisni obliki, na treh straneh ter vključuje 1,5h intutivnega svetovanja preko Skypa. Prejmeš tudi orodja za svoj napredek ter posnetek Skype svetovanja. Prispevek za Osebne intuitivne napovedi leta je 120,00€.

naroči osebno intuitivno napoved leta

KAJ PRAVIJO PREJEMNIKI OSEBNE NAPOVEDI LETA:

Srčna hvala za intuitivno napoved, ki me je prav presunila, saj je v mnogih pogledih zadela v bistvo stvari…Hvala lepa, ker ste mi vse te (in še mnoge druge) vidike dodatno osvetlili.

Hvala za vse napovedi in usmeritve, in navsezadnje hvala za popust, ki ste ga ponudila, ker tole je vredno se več od redne cene. Res hvala in hkrati lepe praznike ter uspesno 2018.
Vaše besede me bodo opominjale in jih bom imela za vodstvo na poti, ki je nova, zato se opotekam in sprašujem. Ne grem nazaj in s vašo pomočjo bom zmogla.
11. JANUAR 2020

Tempelj  Sonca, Vetrinjska 10, Maribor

19.00 – 21.00

Deli informacijo s prijatelji