POPOLNOMA OBNOVLJEN 3-MESEČNI PROGRAM

Razumevanje tega ZAKAJ se stvari zgodijo tako kot se ter svoje vloge pri tem, predvsem pa svoje 100% odgovornosti za to, je ključ, ki odpira vrata uresničitvi katerih kolih sanj se boste odločili sanjati.

Ni se vam potrebno zadovoljiti z manj kot si zaslužite. Imate lahko VSE. A prvi korak do tega se začne z idejo, z odločitvijo, z mislijo, z občutkom. Vse, kar je potrebno narediti je, da svojo notranjo vibracijo uskladite z vibracijo tega, k čemur stremite. Zveni precej enostavno, a v praksi pogosto ne deluje. Zakaj?

Dejstvo je, da šele ko boste korenito spremenili svoj način razmišljanja, lahko pričakujete spremembe v svojem okolju in življenju. Vendar to še ni dovolj! Potrebujete pa tudi prava orodja, da vam to lahko uspe ter posledično spremembo v svoji celi vibraciji.

Če vam je dovolj:

 • povprečnih rezultatov,
 • nezadovoljivih odnosov,
 • posla, ki vas ne izpolnjuje, negativnosti… potem berite naprej.

S sistemi manifestacije iz programa ©Elitni UM sem si ustvarila življenje, o katerem sem prej samo sanjala. Želela sem si družine, hiše na točno določenem kraju, večje plače… Vse to sem ustvarila  s pomočjo tehnik v programu.  A to je bil le začetek. Kot mi je pred več kot 12 leti povedal moj astrolog, sem bila takrat, po tem, kar sem delala, šele v nižjih razredih osnovne šole. Bila sem sicer svetovalka za odnose z javnostmi z univerzitetno izobrazbo, opravljala sem to, kar je bil takrat moj sanjski poklic, a takrat nisem čisto dobro vedela, kaj je mislil. Danes vem… 

Ko stopite v pretok, v ritem, ko ponotranjite dejstvo, da je vesolje v vas in ste središče kreacije vsega, kar je, vi, mi vsi skupaj, lahko pričnete z aktivacijo svojih kvantnih moči in upravljanja tako energijskega – vibracijskega kot materialnega sveta, časa, odnosov, svojega telesa…

©ELITNI UM JE TESTIRAN in IZPOPOLNJEN sistem s tehnikami, ki pomagajo pri preseganju omejitev in pozitivnem uresničevanju

RAZVILI BOSTE – SPOZNALI BOSTE – PREJELI BOSTE

videli boste kaj ustvarja vašo trenutno resničnost,

spoznali boste, kam odhaja vaša moč pozitivnega uresničevanja in kako jo negovati ter aktivirati,

videli boste, od kod izvirajo vaše blokade,

spoznali boste tudi od kod izvirajo vaše denarne blokade,

prejeli boste učinkovita orodja pozitivnega uresničevanja, ki vam kasneje ne bodo vzela veliko časa in jih boste lahko uporabljali vsak dan in to vso življenje.

KAKO TOREJ POZITIVNO URESNIČEVATI?

V svojem življenju pogosto slišimo besede kot so: Uči se, delaj trdo, bodi priden in uspelo ti bo. Vendar ta princip delovanja ni zagotovilo uspeha, pogosto je ravno nasprotno. Izhaja namreč iz energije pomanjkanja, zaradi česar za uresničevanje svojih namenov porabljamo vse preveč energije. Formula uspeha je zelo preprosta in preverjeno deluje, samo uporabljati se je moramo naučiti.

ŠELE, Ko RAZUMETE, KAJ se odvija na nevidnih ravneh ter KAKO to oblikuje vaše življenje in kako s tem učinkovito upravljati, IMATE KRMILO SVOJEGA ŽIVLJENJA V SVOJIH ROKAH. Vašo resničnosti ustvarjata vaša notranja in mislena naravnanost (80%) ter vaša vsakodnevna prizadevanja (20%).

Vsakič, ko se pritožujete ali izražate nezadovoljstvo z nečim – upravičeno ali ne – se programirate za to, da reagirate na podlagi strahu, stiske in nezadovoljstva v prihodnosti. Tem energijam skladni so tudi rezultati v materialnem svetu.

Če se nenehno borite, če se dolgočasite, če menite, da v svojem poslu in/ali življenju stagnirate, če želite svoje življenje ali posel obogatiti v vseh pogledih, tako duhovnem, čustvenem kot materialnem, vas vabim, da se resno lotite transformacije.

Zmeraj znova prepoznavam, kako zelo pomembnih je tistih 80 % dela, ki ga za nas skozi nas opravi vesolje, naš stvarnik, tista materija iz katere smo nastali in katere del smo. Vse, kar si stvarnik želi za nas je, da smo srečni. Vse, kar morate narediti je le to, da mu prepustite, da opravi svoje delo. Vi morate vedeti le, KAJ si želite, kar prihaja iz srca, KAKO pa prepustite vesolju, ki samo čaka, da se odprete sprejemanju. Vse, kar potrebujete torej že imate v sebi. 

 

 

Prav ustaljen miselni tok nam mnogokrat stoji na poti napredka. Če mislimo zmeraj na to, kako si nečesa ne želimo, s tem pravzaprav točno to privlačimo v svoje življenje.

KAKŠNE SO IZKUŠNJE UDELEŽENCEV PROGRAMA

Zdenka Peternel, podjetnica računovodkinja

To je bil korak v širino. Tamara mi je pomagala sprejeti, da se ni potrebno omejevat, da je resnična meja neskončnost in da je vse mogoče. To se mi zdi, da je bil največji premik, vse ostalo so bili zelo subtilni premiki, premiki v malenkostih, aha momenti, ki so me porinili v pravo smer. Tukaj sem se tudi naučila biti bolj prisotna v sedanjosti in vzdrževati svoj fokus na svoji nameri, na tem, kar želim pritegniti v svoje življenje. Všeč mi je način dela v skupini, zelo je intenziven in začetnikom takoj pokaže pot in posledično tudi rezultate.

Mislim, da boljše mentorice ne bi mogla imeti. Ko sem potrebovala nasvet, pogovor, pomoč, je bila Tamara vedno na voljo in pri meni to šteje. To je bila ena krasna izkušnja sodelovanja in pogleda z druge strani. Hvala ti za vse nasvete, navodila, pojasnila, potrpežljivost, modrost, ki si jih delila z nami vsemi. Hvala, ti za intuitivne nasvete  ki so pripomogli, da sem bolj jasno videla zadeve in tudi to kaj moram še postorit. Prejela sem vse, po kar sem prišla.

 Programa sem se udeležil, saj sem želel odkriti morebitna prepričanja, ki so oteževala poslovno pot. Programiraj se za uspeh je odlično strukturiran in te po korakih popelje do cilja. Uspešno pomaga prepoznati in odpraviti še tako skrito prepričanje, ki je lahko že leta bilo ovira na poti uspeha, pa se tega sploh ne zavedamo. Vsekakor priporočam vsakemu, ki je pripravljen vložiti čas v svoj uspeh.

Miran Žgeč, podjetnik

Ema Bavcon, vizažistka

Program mi je pomagal pri usmerjanju svoje energije v željeni cilj in sicer v harmoniziranje svojega delovanja, iz tega pa sem nato začutila in uresničila se željo po odprtosti svetu, odkriti in iskreni komunikaciji ter sprejemanju sebe v svoji polni moci. Na poti do tega mi je Tamara nudila vso potrebno podporo. Uresničila sem dolgoletno željo, svoje izkušnje in misli sem začela lahkotno in igrivo deliti s svetom. Ob tem sem začela razvijati svoj avtentični odnos do življenja in biti. Sprostila sem se, začela uživati v tem, kar mi je bilo dano in delovati v najvišje dobro sebe in drugih. Zavedam se neskončnega razvoja in ob tem konstantnega premikanja iz svojega udobnega kotička, vendar me to sedaj navdaja z občutki ljubezni, svobode in otroške navdušenosti.

Tamara je strokovna in profesionalna, specifična pri svojih razlagah in primerih iz materialnega sveta, obenem pa globoko intuitivna in sočutna.

Zamislite si življenje, v katerem uresničite vsako idejo!

Občutite sposobnost spreminjanja svojega življenja!

PREDSTAVLJAJTE SI SVOJE SANJSKO ŽIVLJENJE!

PROGRAM ©ELITNI UM JE ZA VAS, ČE


se že dlje časa soočate z enakimi ali podobnimi izzivi in si jih želite preobraziti,

ste že opravili veliko notranjega dela, pa se stvari še niso postavile na želeno mesto,

nič ne delate na sebi, pa vas vseeno zanima, kako učinkovito uresničevati to, kar si želite, namesto tega česar si ne želite,

želite svojim ciljem dodati novega zagona,

z jasno vizijo in samozavestno uresničevati svoje cilje,

želite osvojiti mislenost prosperitete in pozitivnega uresničevanja,

želite vedeti, od kod izvirajo vaše bokade in jih preobraziti,

finančno ne napredujete, ne glede na to koliko delate in imate tega dovolj,

želite učinkovito upravljati s svojim časom,

želite razumeti kako deluje uresničevanje in okrepiti svojo moč,

želite izboljšati svoje življenje na vseh področjih.

ŠE NEKAJ ZGODB O USPEHU S PROGRAMOM ELITNI UM

“Po udeležbi v programu Programiraj se za uspeh, sem se zavedla, da je miselnost najpomembnejši del mojega posla. Miselnost lahko programiraš na uspeh ali neuspeh in od mene je odvisno, kaj bom izbrala.”

Askamentorica

Takoj sem zmanifestirala nov avtomobil. Sedaj manifestiram novo službo. Zavedam tega, da je jasnost v zvezi željami pomembna, zato si natančno definiram svojo novo službo in delam vaje manifestacije. Sedaj razumem, kako sistem deluje.

VioletaJavna uslužbenka

Ne vem, kako to deluje, ampak deluje. Račun, o katerem sem govoril, je bil plačan.

DragoPodjetnik

Torej upoštevala sem tvoja navodila, pa je že pomagalo. Prodali smo hišo, dobila sem denar in skoraj mi bodo že začeli gradit novo. Srečna sem, da mi je to uspelo in ti zelo hvaležna za tvoje napotke in navodila. Vse mi gre po načrtih in še dalje bo tako. Hvala, hvala, hvala.

Milica KumerPodjetnica
Kako poteka delo v programu
 • Ob vključitvi v program boste prejeli pripravljalno gradivo zato svetujemo, da se vanj v kolikor ste odločeni, da se vključite, vključite čim prej.
 • Dvakrat na mesec se bomo srečali na klicu v živo (Skype) in delali na posameznih deli uspešne manifestacije, 6 klicev + srečanje pred začetkom programa in po končanem programu, skupaj 8 Skype srečanj, ki trajajo dokler je potrebno, najpogosteje pa od 1 do 2 uri.

 

 • BONUSI ob takojšnji prijavi 

 

 • prihranek v višini 300€.
 • bonus gradivo – Učinkovito upravljanje s časom.
 • brezplačna udeležba (prihranek 125€) na enodnevni DELAVNICI USTVARJANJA PROSPERITETE (datum delavnice bo znan naknadno).
Kaj vključuje program
 • delovne zvezke,
 • intuitivno vodenje,
 • povratne informacije na delo v programu,
 • zvočne posnetke meditacij,
 • zvočne posnetke klicev,
 • najsodobnejše tehnike uresničevanja, ki jih boste uporabili takoj,
 • čiščenje podzavestnih prepričanj in še posebej denarnih blokad,
 • jasno vizijo, namen in konkreten načrt postopnega uresničevanja,
 • delo na uresničevanju konkretnih ciljev.

v program se lahko vključite kadarkoli

Tukaj je še nekaj AHA momentov udeležencev programa

 

predvsem namenjenih temu, da vas spomnim na to, da je 80% vega, kar se vam dogaja resnično plod vaše notranje naravnanosti. Torej veste, da ste močnejši kot si morda sedaj mislite – JASEN NAMEN IN MOČAN NOTRANJI PORIV pa vas bosta tja pripeljala.

Program je za vas,

če si  želite boljših odnosov,

če želite izboljšati prodajo,

če se želite boljšega počutja,

če veste, da ste rojeni za … in želite to tudi ustvariti…

Trenutno se manifestira vse tako hitro, da je prav zabavno. Vse kar si zamislim pride in to zelo hitro, točno tako kot sem predhodno zamislil. Sedaj čakam samo še jackpot dobitek 🙂 Mogoče bi bil čas, da kupim srečko, da povečam možnost za zadetek. Sem pa zelo navdušen da sem se v tem postopku sedaj naučil zadržati to kar sprejemam. Deluje.”

“Zadnji teden je zame čaroben. Priznati moram, da sem iskala način kako bi tvoj program vključila v svoj način delovanja in ker je moj duh v zadnjem času tako otroško sproščen, sem ju preprosto združila, njuna sinergija pa prodira v dimenzije, o katerih se mi prej niti sanjalo ni.”

“Zanimivo je, kako se stvari dogajajo, ko držiš visoko vibracijo, tako kot si rekla, moraš tudi nekaj narediti. Zgodilo se je tisto, o čemer nisem upala niti sanjati…”

 “Zopet dobivam tisti občutek, da sem na poti naprej. Vedno bolj prepuščam, da stvari prihajajo in odhajajo.”

“Dogajale so se mi manjše manifestacije, na katere sem samo pomislila, si jih predstavljala in so se nato materializirale. V sebi čutim veliko notranjo moč in samozavest, da se postavim zase in odločno izrazim svoje mnenje, ne glede na to kdo je moj sogovornik. Še bolj se mi poglablja notranji mir. Čutim pa tudi veliko več veselja in radosti kot do zdaj.”

“Ful čutim radost znotraj sebe, zopet sem na valu. Ko pride preizkušnja, veš da si predelal neko zadevo. Vedno bolj se zavedam koliko sem predelala in kako vedno bolj zaupam sebi, tudi s tvojo pomočjo.”

“Mislila sem, da moram sebi in drugim dokazati, da zmorem, ampak to sem že vedela, potrebovala sem si enostavno priznati, da si dela pod takšnimi pogoji ne želim več.”

“Spremembe so očitne. Takoj sem uredila, da gresta otroka v vrtec. Dobila sem ponudbo za priložnostno delo. Naročila sem nas k pediatrinji, za katero je možnost, da se mi uresniči želja o zaupanju. Dobili smo tudi  prve prijave za počitniško varstvo.”

vrednost vaše investicije

TAKOJŠNJA PRIJAVA – TAKOJŠNJE PLAČILO

 • prihranek v višini več kot 300€.
 • bonus gradivo – Učinkovito upravljanje s časom.
 • brezplačna udeležba (prihranek 125€) na enodnevni DELAVNICI USTVARJANJA PROSPERITETE (datum delavnice bo znan naknadno).

999 € 699€

 • delovne zvezke,
 • intuitivno vodenje,
 • povratne informacije na delo v programu,
 • zvočne posnetke meditacij,
 • zvočne posnetke klicev,
 • najsodobnejše tehnike uresničevanja, ki jih boste uporabili takoj,
 • čiščenje podzavestnih prepričanj in še posebej denarnih blokad,
 • jasno vizijo, namen in konkreten načrt postopnega uresničevanja,
 • delo na uresničevanju konkretnih ciljev.

TAKOJŠNJA PRIJAVA – OBROČNO PLAČILO

 • prihranek v višini 300€.
 • bonus gradivo – Učinkovito upravljanje s časom.
 • brezplačna udeležba (prihranek 125€) na enodnevni DELAVNICI USTVARJANJA PROSPERITETE (datum delavnice bo znan naknadno)

3 X 399 € 3 x 280€

 • delovne zvezke,
 • intuitivno vodenje,
 • povratne informacije na delo v programu,
 • zvočne posnetke meditacij,
 • zvočne posnetke klicev,
 • najsodobnejše tehnike uresničevanja, ki jih boste uporabili takoj,
 • čiščenje podzavestnih prepričanj in še posebej denarnih blokad,
 • jasno vizijo, namen in konkreten načrt postopnega uresničevanja,
 • delo na uresničevanju konkretnih ciljev.

SE ŽELITE 100% PREPRIČATI, DA JE TA PROGRAM PRIMEREN ZA VAS ALI PA zanima INDIVIDUALEN PRISTOP?

Tamara Belšak svojim strankam pomaga prepoznati potenciale, se povezati s svojimi srčnimi željami in ustvariti strastno življenje in posel s praktično uporabo intuicije. Podjetnikom in podjetnicam pomaga okrepiti zaupanje v svojo notranjo modrost in obogatiti življenje na vseh področjih tako duhovnem, čustvenem in materialnem. Svojim strankam pomaga ugotoviti, kaj jih v resnici navdihuje, kaj strastno radi počnejo, znanja povezati v smiselno celoto in to implementirati v praksi. Z vodilnimi managerji dela posebej na mislenosti in intuitivnem vodenju. Poleg dela z intuicijo, za katero Tamara pravi, da deluje kot navigacijski sistem za življenje brez zmot, pa pomaga malim podjetnikom postaviti poslovni sistem, ki je v skladu z njihovo osebno blagovno znamko in jasnim sporočilom, ki doseže idealne stranke.