To je tvoj čas.
To je tvoje leto.
To je tvoje življenje.

POKLONI SI VSTOPNICO
DO SVOJEGA LETA
KREIRANJA PROSPERITETE!

KREIRAJ PROSPERITETO IN USTVARI NAJBOLJŠE LETO DOSLEJ

 

v petek, 24. januarja

HOTEL A, Mala Pirešica 20, Petrovče 

(med Ljubljano in Mariborom ob avtocesti)

CELODNEVNA IZKUSTVENA DELAVNICA

Kreiram prosperiteto 2020 je odlična delavnica, ki ti bo v podporo pri uresničevanju novoletnih zaobljub in dolgoročnih sanj. Statistično se večina novoletnih zaobljub razvodeni že do 1. februarja, predvsem zato, ker na krilih poleta in začetnega udobja zapademo v stare navade. Še preden se prav zavemo, mine nekaj mesecev in našin načrti in srčne želje se pomikajo v oddaljeno prihodnost. Dan bo posvečen sebi v pripravi na 2020 skladno z energijami leta. Domov boš odšel-a s konkretnimi načrtom uresničevanja osebnih in/ali poslovnih ciljev.

S pravim načrtom in usklajenim zapisom  le-tega v tvoji podzavesti in energijskem polju, je namreč mogoče prav vse! Dobrodošel-a!

Ko se končuje staro in začenja novo leto, vsak od nas vsaj potihoma predeluje preteklo obdobje in razmišlja o tem, kaj vse bo spremenil, ko pride novo. Velikokrat se soočamo z:

 • resničnostjo, ki pravi, da kljub izkušnjam, znanju in relativni uspešnosti še ni videti pravih rezultatov, ki bi govorili o opaznem osebnem, poklicnem, finančnem napredku,
 • časom, ki nas želi prehiteti pri pomembnih skritih željah, ki smo si jih lani zadali kot novoletne zaobljube, a z njimi odlašamo,
 • dodanimi nekaj kilogrami, namesto izgubljenimi,
 • vrtincem vsakodnevnih izzivov, ob katerih se  naše sanje, tisto posebno potovanje, tisti program, tisti čas zase nenehno prestavlja v nedoločeno prihodnost,
 • tem, da še kar vztrajamo v isti službi, pa čeprav smo si že pred nekaj leti obljubili, da si zaslužimo boljše in da bomo sedaj pa res službo zamenjali,
 • tem, da še zmeraj razmišljamo o več o tem, kako  ustreči drugim, namesto o tem, kaj si želimo zase,
 • tem, da naši pomembni odnosi še zmeraj niso taki, kot si jih želimo.
Če kaj od tega velja tudi zate, ali pa si predan-a osebni odličnosti, je sedaj odličen čas, da svojim načrtom dodaš čarobnega praška uresničitve, ki se skriva v bazenu tvojega potenciala.

Že skoraj dve desetletji preučujem, kaj je tisto, kar nam omogoča, da stopimo iz neudobja svoje cone udobja in začnemo graditi življenje po svojih najvišjih standardih. Skozi študij, raziskovanje, uporabo intuicije in sistemov manifestacije ter lastnih izkušenj, predvsem pa ob delu s strankami, sem ustvarila učinkovite metode, ki strankam omogočajo, da presežejo svoje podzavestne ali zavestne omejitev ter lahkotno manifestirajo svoje želje ter presežejo navidezne omejitve.

Ta znanja bom brez zadržkov delila na enodnevni intenzivni izkustveni delavnici, ki je namenjena transformaciji omejujočih prepričanj, jasnosti v zvezi s kilicom, ki ga čutiš v svojem srcu in namena ter pripravi konkretnega akcijskega načrta za leto 2020. Delila bom ključna znanja in orodja, ki so pomagala že več sto strankam do otipljivih rezultatov.

Zares izjemno je videti, kako ljudje zasijejo ob svojih rezultatih, ki presegajo tudi najbolj “nore” želje.

Ema Bavcon

Tamara je strokovna in profesionalna, specifična pri svojih razlagah in primerih iz materialnega sveta, obenem pa globoko intuitivna in sočutna.

Uresničila sem dolgoletno željo, svoje izkušnje in misli sem začela lahkotno in igrivo deliti s svetom. Sprostila sem se, začela uživati v tem, kar mi je bilo dano in delovati v najvišje dobro sebe in drugih. Zavedam se neskončnega razvoja in ob tem konstantnega premikanja iz svojega udobnega kotička, vendar me to sedaj navdaja z občutki ljubezni, svobode in otroške navdušenosti.

Simona Emeršič

Tamara je super mentorica in z njeno pomočjo sem dobila potrditev, da moram slediti svojemu cilju oz. ciljem, kajti vse je mogoče, le poslušati se je treba in slediti svojemu notranjemu glasu.

Po delu s Tamaro sem se počutila vitalno in navdihnjeno in zelo motivirana za nadaljnje delo. Njene povratne informacije so bile zelo točne in so mi pomagale prilagoditi smer.

Violeta Molokotaide

Delavnica mi je še bolj podrobneje odprla oči, kot bi temu rekli in mi dala jasno sliko oz. spoznanje, da smo si moč sami vse uresničiti, le poslušati oz. zaupati si resnično moramo.

Tamarini nasveti so mi pomagali k jasni usmeritvi glede mojih ciljev in tega, kar me veseli.

Heather Haberle

Pomagala mi je miselni proces usmeriti tako, da sem prejela jasno sliko tega, kako bom vse, kar me strastno veseli, uresničila. Moj aha trenutek je bil, ko sem ugotovila, da lahko združim vse posle, ki jih imam in uporabljam vse svoje talente ter to združujem s stvarmi, ki jih rada počnem, kar je bilo prej zame uganka.

Če ti kak glasek prigovarja, da čudeži ne obstajajo, poskusi občutiti:
Ustvarjalno energijo, ki veje iz srca.

Kako prekipevaš od vitalnosti in vsak dan z veseljem vstaneš iz postelje ter se z ljubeznijo pogledaš v ogledalo.

Kako čudovito je, ko svoje želje uresničuješ brez napora.
Čarobnost, ko upravljaš s svojim življenjem in pomagaš tudi drugim živeti bolje.

V inspirativnem okolju in prijetni družbi bomo dan, ki ga boš poklonil-a sebi, spremenili v motivacijski, oprijemljiv ter energijsko in mentalno podprt načrt za najboljše leto doslej. Zato, da ne boš ostal-a le pri načrtu, bomo s tehnikami za uspešno manifestacijo in ustvarjanje čudežev ustvarili varen in visokovibracijski prostor za uresničevanje namenov leta 2020 ter ob tem poskrbeli, da se bo tvoja podzavest razbremenila omejitev, ki so te zaustavljale do sedaj.

Ustvari svoj zemljevid najvišjih pričakovanj!

PROGRAM

Svojo verzijo prosperitete 2020
boš kreiral-a
v zabavnem in sproščenem vzdušju
 • na površje bomo povabili podzavestne programe in čistili blokade,
 • v živo bomo preizkušali napredne tehnike za zavestno ustvarjanje – koncentracije, meditacije, vizualizacije, intuitivne vpoglede, vibracijsko testiranje idej …
 • aktivirali bomo intuicijo za ustvarjanje želenih dogodkov,
 • skreirali zemljevid želja za namene ustvarjanja prosperitete 2020,
 • brainstormali bomo na temo, kako lahko željo spremeniš v jasni namen,
 • iz jasnega namena bomo oblikovali akcijski načrt,
 • v rezultate se bomo izstrelili z motivacijsko bombo za tvoje leto čudežev.

KAKO BO POTEKAL DAN?

09.00 – 09.45 ure: Registracija, čaj, kava, prigrizki

10.00 – 13.00 ure: Jutranji del programa 

13.00 – 14.00 ure: Odmor (prosto za kosilo)

14.00 – 18.00 ure: Popoldanski del programa 

Prejmeš tudi gradivo.

KJE in KDAJ SE DOBIMO?

v petek, 24. januarja

HOTEL A, Mala Pirešica 20, Petrovče 

(med Ljubljano in Mariborom ob avtocesti)

KLIKNI TUKAJ ZA LOKACIJO

DELAVNICA KREIRAM PROSPERITETO 2020 je namenjena prepoznavanju in preseganju ovire, ki so te morda še zaustavljale do sedaj ter pripravi na zavestno kreacijo najboljšega leta doslej s preverjenimi tehnikami.  Obljubim ti, da bo NAŠ DAN  poln navdiha in hkrati praktičnih napotkov. Domov boš odšel-a s prenovljeno energijo, z novimi idejami in predvsem z akcijskim načrtom uresničitve ter s tehnikami, ki jih boš lahko uporabljal-a skozi vso leto.

 

KOTIZACIJA

 

Na svojem koledarčku si obkroži 24. januar 2020 od 09.00 do 18.oo ure. Ker se želim posvetiti vsakemu posebej, bo skupina majhna. Število mest je omejeno, zato rezerviraj svoje mesto že sedaj. Kotizacija za delavnico je 125€. 

Svojo kotizacijo lahko urediš tukaj 

 To je tvoj čas.
To je tvoje leto.
To je tvoje življenje.

POKLONI SI VSTOPNICO
DO SVOJEGA LETA
KREIRANJA PROSPERITETE!

Tamara Belšak

je intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. Ljudem pomaga okrepiti zaupanje vase, prebudi vodstvene sposobnosti ter ustvariti strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicije v praksi.

Verjame v to, da je slediti svojemu srcu edina prava pot in osebna odgovornost. Je tudi mama dveh otrok, partnerka in strastna ljubiteljica plavanja s svobodnimi delfini, od katerih se uči biti v energiji radosti, svobode in ljubezni. Z orodji, ki jih uporablja pri svojem delu imajo njene stranke konkretne rezultate v materialnem svetu, od boljšega fizičnega počutja, uravnoteženega življenja, jasnosti in uresničenih ciljev ter nenazadnje boljših prodajnih rezultatov. Je tudi strokovnjakinja za komuniciranje, osebno znamčenje in uporabo socialnih medijev.

Tamara je uspešno vodila stranke iz celega sveta do uresničitve njihovih osebnih in poslovnih ciljev. Je univerzitetna diplomirana novinarka, diplomirala je iz odnosov z javnostmu na Univerzi v Ljubljani, je tudi certificirana intuitivna svetovalka ter certificirana Divine Living coachinja. 

 

Dan zase za kreiranje poteka leta je 80% uspeha!

Na delavnici bomo reprogramirali individualne podzavestne blokade in svojo energijsko vibracijo skalibrirali na frekvenco, ki bo zakonu privlačnosti omogočila, da bo delal v našo korist. 

Ko se proti nečemu borimo ali se nad čim pritožujemo, takrat nezavedno delamo tako, da ravno to proti čemur se borimo tudi podpiramo. Vložena energija, pa čeprav v drugačno smer, kot bi si želeli na zavedni ravni, manifestira rezultate, ki jim posvečamo pozornost. Podobno je tudi s stvarmi in cilji, načinom življenja, ki si ga želimo. Če v svojih željah izhajamo iz čustev in energije pomanjkanja, je naša energijska vibracija povsem drugačna, kot bi bila, če bi rezultat že živeli. Posledično pa, ker frekvenca ni usklajena, pa tudi točna manifestacija ni mogoča. Vendar to lahko spremeniš na tejle delavnici.

Pravna pojasnila: KOTIZACIJA enodnevne delavnice Kreiram prosperiteto 2020 vključuje: delavnico Tamaro Belšak, certificirano Intuitivno mentorico za osebni in poslovnio uspeh, prigrizke, čaj, kava, voda, gradivo. Kotizacija znaša 125 € in se poravna ob prijavi. Že vplačana kotizacija ni vračljiva, lahko pa se prenese na drugo osebo ali uporabi za nakup kakšnega drugega program mentorice. Z nakupom delavnice se strinjate s pogoji sodelovanja, ki so objavljeni na teh spletnih straneh.