INTUITIVNA NAPOVED MESECA VSAK MESEC V VAŠEM POŠTNEM NABIRALNIKU

Uporabite energije meseca za svoj uspeh

Ko dopustite sinhroniciteti, da deluje v vašem življenju, vas le ta usmerja po najhitrejši in najboljši možni poti do izpolnitve.

Intuitivna napoved meseca je

Vodnik za izpolnjeno življenje,

ki vam pomaga prisluhniti svojemu notranjemu glasu ter vas s praktičnimi nasveti in vajami vodi k uspehu v življenju in poslu. Če pri tem znate biti še srečni, čemur je vse to nenazanje namenjeno, ste  zmagali v igri življenja tukaj na zemlji.

Naročniki napovedi boste vsak mesec  v svoj e-poštni nabiralnik prejemali napoved, ki vam bo nudila smernice za doseganje ciljev, oblikovanje jasnega namena in življenja, ki je usklajen z vašo najboljšo možno potjo. Ko znate prisluhniti sebi in si zaupati toliko, da temu glasu tudi sledite, takrat ste v pretoku s sinhroniciteto in vse, kar želite se prične kot po čudežu uresničevati. 
 
 
Svoje cilje boste harmonično in lažje dosegali, če boste vedeli:
  • kakšne bodo energije meseca,
  • kakšni izzivi bodo pred vami in kako jih obrniti sebi v prid,
  • kam usmerjati svojo energijo, da boste dosegli svoje namene.

 

ŽELITE SVOJO INTUITIVNO NAPOVED VSAK MESEC PREJEMATI V V SVOJ E-POŠTNI NABIRALNIK? 

Naročite se
Letna naročnina na intuitivno napoved meseca znaša 24,00 evrov in vključuje 12 Intuitivnih napovedi meseca. Naročniki intuitivne napovedi imate tudi 10% popust na programe Tamare Belšak (partnerski programi niso vključeni) ter 5 % popust na intuitivna potovanja.

Izpolnite obrazec na levi in se naročite na Intuitivno napoved. Račun prejmete po e-pošti. Prejmete pa že tudi tekočo intutivno napoved meseca.