24. – 27. oktobra 2018

Nič ni hujšega kot ženska, ki razmišlja o svojih srčnih željah na način kot  nekoč bom, ali ko bom, ali samo še to naredim, potem pa bom… Te tri dni bomo posvetile pozitivni privlačnosti in utvarjanju prosperitete zase in s tem tudi za svoje hčerke in svoje prednice. Ta energija se bo zlila v univerzalno mrežo božanske ženske energije, ki jo predstavlja tudi naziv tega oddiha.

DeLux Famme – DLF – je ŽENSKA LUČI, je moč in energija, je vilinska energija in je materinska energija vse v enem. Sama sebi dovolj, a to ne pomeni, da ne ljubi in in da ni ljubljena, vendar je je neodvisna in aktivno kreira svoje življenje. Je ljubeča mati in hkrati odlično skrbi zase. Ko vstopi v prostor je kot, da bi prižgala luč. Je ženska z veliko začetnico.

Draga Ženska. Srečale se bomo v čudovitev podpornem okolju Rimskih Term z močnimi energetskimi točkami, navdihujočo naravo, luksuznim welnesom, postrežbo in nastanitvijo ter odličnim programom. V okolju, ki nas bo max. podprlo pri ustvarjanju prosperitete za ženske.

Draga, vse to so stvari, ki jim je potrebno posvetiti pozornost, če želimo svojim strankam, otrokom, družini, sodelavcem služiti s polnim potencialom ter rasti in se razvijati.

Zgodovino žensk, ki so bile spregledane, pozabljene in kaznovane zaradi svoje veličastnosti sem zjokala, ko sem prebirala knjige Katheln McGowan, Pričakovana in Knjiga ljubezni.

Ko sem bila energetskem čiščenju maternice me je peljalo v leto 1664. Bila sem v majhni kamniti hiški, oblečena v preprosta kmečka oblačila. Na ognjišču je bil pristavljen kotliček, v katerem se je kuhala hrana. Stala sem pri oknu in s hrepenenjem zrla skozi. Nato se je vrnil moj mož, ki sem ga pričakala in mu pomagala sezuti škornje. Iz tega prizora se spomnim občutka hrepenenja po življenju izven omejitev tega ognjišča.

Nato je ta prizor izzvenel in pred menoj se je pojavila starka. V rokah je imela medeninast ključ v obliki znaka neskončno. Želela mi ga je dati. Rekla je, da zato, da osvobodim to energijo za vse moje prednice in da lahko ona končno odide naprej.

Imela sem občutek, da sem to na nek način tudi jaz iz tega časa in pravzaprav sebi predajam ta ključ kot neko odvezo za to, da lahko živim, tako kot si želim in s tem za vse moje prednice ter za vse ženske v zgodovini, ki so bile zgodovinsko zatirane, spregledane in ponižane zaradi svoje moči.

Vprašala sem jo, zakaj preprosto ne odide naprej? Rekla sem, da ne potrebujem tega ključa. A je odvrnila, da mi ga mora predati. Sprejela sem ga in sedaj ga na nek način nosim s seboj. Kot mama dveh otrok in oseba z močnim notranjim vodstvom zmeraj žongliram med svojimi željami in tem, kar bi bilo dobro za otroka in družino. Vendar priznam, da se ne vidim se samo doma, v povprečni službi. Imam večje želje, med drugim tudi po tem, da ustvarjam v svojem poslu in utiram nove poti širitve zavesti in njenega izraza v materialnem svetu.

Sem univ. dipl. nov., certificirana intuitivna mentorica, Divine Living Coachinja in akreditirana pri Mednarodni Kovčing Federaciji (ICF). 20 let sem dela na področju novinarstva (kot študentka), nato marketinga in odnosov z javnostmi. Splet življenjskih okoliščin me je spodbudil, da se podam v raziskovanje področja metafizike, saj odgovorov na takratne življenjske izzive nisem našla v tem kar sem se naučila po 17 letih klasičnega izobraževanja. Iz tehnik samopomoči, bioorgonomije, afirmacij, angelske intuicije, ob plavanju s svobodnimi delfini in v stiku s kiti ter tehnik upravljanja realnosti po Grigriju Grabvoju idr. znanj, sem razvila svoj sistem praktične uporabe intuicije in uporabe svojega elitnega uma za ustvarjanje življenja v polnem potencialu, uresničevanja srčnih želja in združevanja svojih znanj v nove oblike služenja svetu in strankam. Tako je nastalo STRASTNO ŽIVLJENJE in mentorski programi za osebni in poslovni uspeh. Letošnje leto je v rdeči niti avtentičnosti, ki v drugi polovici prehaja v prosperiteto in sidranje obilja. DLF je odgovor na to, namenjen druženju žensk, ki si želijo obojega, ki si želijo vsega in ki vedo, da je potrebno najprej poskrbeti zase, da lahko odlično poskrbimo tudi za druge.

 2,5 DNI SKUPINSKEGA KOVČINGA
 3X POLPENZION V DP SOBI
 PRIGRIZKE MED ODMORI IN VEČERNI SPREJEM (SOIRE)
 INTIMEN IN LUKSUZEN PROSTOR ZA SPROSTITEV
 OSEBNO INTUITIVNO  NAPOVED LETA 2019
 PLUS 10% POPUST OB VKLJUČITVI V 3-MESEČNI PROGRAM INTUITIVNI VODJA V LETU 2019
HITRA PRIJAVA
REDNA PRIJAVA

DO 10.10.2018

Prihraniš kar 201 €

Takojšnje plačilo: 999 €

Obročno plačilo: 3 x 397 €

PO 10.10.2018

Takojšnje plačilo: 1200 €

Obročno plačilo: 3 x 480 €

 

Za osebnostni napredek Tamaro sem se odločila, ker sem začutila klic svojea napredka z visokointeligentnimi bitji delfini ter kiti in tako mi je prišla na pot ravno Tamara. Pohvalila bi njen izjemno profesionalen pristop, predvsem natančno vodenje skozi izredno kvalitetno in strokovno gradivo, ki te vodi skozi proces do želenih rezultatov.

Mateja Bobek
Zlata Ledinek

Večje razumevanje svojega življenja, dogodkov in izkušenj. Kar se mi je včasih zdelo nekaj najslabšega, sprejemam zdaj kot šolo, da lahko rastem v boljšega človeka. Sem veliko bolj umirjena, pri delu uspešnejša in se ne obremenjujem toliko z kilogrami, ki so nehali naraščat. Prišla sem tudi do odgovora, zakaj sem zadnja leta vedno več časa in denarja namenila učenju in raziskovanju različnih stvari.

Postala sem bolj dojemljiva oz. bolj dostopna. Prej se odločim za neko stvar, kot sem se prej. Ne poslušam več drugih, ampak se odločim sama, na podlagi svojih občutkov, misli, zaznav. Ugotovila sem, da se veliko stvari lahko preprosto izpelje, le poslušati moram svojo intuicijo. Res je, da moram še določene zadeve izpiliti iz se naučiti, v večjem delu pa mi je to, kar sem pri določeni vaji opravila, dalo pozitivne rezultate in tudi občutki so bili krasni.

Simona Emeršič

 24. OKTOBER

18.00 – 20.00 VEČERNI SOIREÉ  (DRUŽENJE OB PRIGRIZKU IN KOZARČKU VINA)

25.- 26.OKTOBER

 • DELO NA SEBI V INTIMNI SKUPINI S KOVČINJO
 • JASNOST V ZVEZI S SVOJO UNIKATNOSTJO, NAMENOM IN ŽELJAMI
 • KAKO DELOVATI V SMERI IZPOLNITVE SVOJEGA POSLANSTVA TER POTENCIALA
 • KAKO SEBE POSTAVITI NA PRVO MESTO, NE DA BI PRI TEM TRPELI DRUGI IN NE DA BI PRI TEM ČUTILA KRIVDO
 • PRIPRAVA AKCIJSKEGA NAČRTA ZA LETO 2019
 • GLOBOKI IN POMENLJIVI POGOVORI, KI SE DOTAKNEJO VSAKEGA V SOBI IN POMAGAJO K TRANSFORMACIJI
 • ŽENSTVENOST IN SESTRSTVO
 • ANTISTRESNO RAZVAJANJE
 • WELLNESS
 • MEDITACIJE IN KOVČING
 • DVA IN POL DNEVA V NARAVI, V ČUDOVITEM SPODBUDNEM OKOLJU, KI Ti POMAGALO K OBNOVI TELESA IN DUHA IN KI TE BO VZRADOSTILO

27. OKT:
ZAKLJUČEK DO 13.00 URE

Domov boš odšla prenovljena, boljša verzija sebe z 90-dnevnim načrtom uresničevanja svojih srčnih želja ob uporabi svoje ženske energije in intuicije.

NATANČEN URNIK AKTIVNOSTI TER PROGRAM PREJMEŠ PRED DOGODKOM. PROGRAM VKLJUČUJE TUDI 3 X NOČITEV S POLPENZIONOM V DP SOBI.