NA WEBINARJU BOŠ IZVEDEL-A VEČ O
PETIH KVANTNIH MOČEH
in O TEM, KAKO JIH UPORABLJATI ZA 
preseganje  omejitev,
ustvarjanje večjega vpliva na življenje,
hitrejšo in bolj harmonično evolucijo.
TEME, KI JIH BOMO NASLOVILI
IN OB VSAKI IZVEDLI PRAKTIČNO VAJO
Se vidiva ♥

Bodi z nami v živo in prejmi dodatno podporo aktivaciji svojih kvantnih moči – meditacijo Kozmični človek.

 

Še pojasnilo: webinar ni namenjen alternativnemu zdravljenju in ne ponuja odgovorov na trenutne zdravstvene izzive).

ČE SI NOV-A NA STRANEH STRASTNEGA ŽIVLJENJA, SPOZNAJ ŠE SVOJO GOSTITELJICO

 

Tamaro Belšak, ki je ena vodilnih intuitivnih mentoric za osebni in poslovni uspeh

Svojim strankam je pomagala odpreti potencial tam, kjer ga niso prepoznale, se povezati s srčnimi željami in ustvariti strastno življenje in posel z uporabo INTUICIJE v praksi. 

Lahko, da si že bil-a na katerem od njenih predavanj, programov, eksluzivnem oddihu intuitivnih vodij – Havajskem Mastermindu, ali pa si jo spoznal-a preko orakeljskih kart OKO. 

Tamara pomaga posameznikom in podjetnikom ter podjetnicam prebuditi vodstvene kvalitete z aktivacijo in praktično rabo intuicije, kreativnega uma, izgradnjo zaupanja vase ter obogatiti življenja na vse načine, tako materialno, duhovno kot emocionalno. Ljudem pomaga sprejeti to, kar jih strastno veseli in iz tega ustvariti posel, ki podpira njihov življenjski slog. Poleg tega, da je certificirana Intuitivna mentorica in uporablja intuicijo kot navigacijski sistem za življenje brez zmot,  v svoje programe pravtako vključuje postavitev poslovnega sistema in strukture. Je tudi strokovnjakinja za znamčneje in pripovedovanje zgodb. Tamara je certificirana Divine living kovčinja in ICF akreditirana kovčinja. V svoje delo vnaša različna znanja s področja uporabljanja rezničnosti, ki jih je pridobila v zadnjih 20tih letih raziskovanja “nevidnega” sveta.