Odlična delavnica, ki ti bo v podporo pri manifestaciji najboljšega možnega leta 2018. Statistično se večina novoletnih zaobljub razvodeni že do 1. februarja, predvsem ker na krilih poleta in začetnega udobja zapademo v stare navade in še preden se prav zavemo, mine nekaj mesecev in naša srčna želja se pomika v oddaljeno prihodnost. Dan posvečen sebi v pripravi na novo leto, s konkretnimi načrtom uresničevanja osebnih ali poslovnih ciljev, bo to neoptimistično statistiko obrnil tebi v prid. S pravim načrtom in usklajenim zapisom  le-tega v tvoji podzavesti je namreč mogoče prav vse! Tokratna delavnica bo v znamenju PREPORODA. Dobrodošel-a!

Vabim te, da se nam pridružiš na enodnevni delavnici, na kateri ne boš dobil-a le praktičnih znanj o tem, kako lahko v življenje privabiš več blagostanja, zadovoljstva in ljubezni, pač pa boš že na samem dogodku začel-a ustvarjati želene spremembe. Testiral-a pa boš tudi svojo moč manifestacije.

USTVARI NAJBOLJŠE LETO DOSLEJ

v soboto, 13. januarja

Center BonVita, Kraljeviča Marka ul. 19, Maribor

CELODNEVNA IZKUSTVENA DELAVNICA

 To je tvoj čas.
To je tvoje leto.
To je tvoje življenje.

POKLONI SI VSTOPNICO
DO SVOJEGA LETA
ČUDEŽEV!

Ko se končuje staro in začenja novo leto, vsak od nas vsaj potihoma predeluje preteklo obdobje in razmišlja o tem, kaj vse bo spremenil, ko pride novo. Velikokrat se soočamo z:

 • resničnostjo, ki pravi, da kljub izkušnjam, znanju in relativni uspešnosti še ni videti pravih rezultatov, ki bi govorili o opaznem osebnem, poklicnem, finančnem napredku,
 • časom, ki nas želi prehiteti pri pomembnih skritih željah, ki smo si jih lani zadali kot novoletne zaobljube, a z njimi odlašamo,
 • dodanimi nekaj kilogrami, namesto izgubljenimi,
 • vrtincem vsakodnevnih izzivov, ob katerih se  naše sanje, tisto posebno potovanje, tisti program, tisti čas zase nenehno prestavlja v nedoločeno prihodnost,
 • tem, da še kar vztrajamo v isti službi, pa čeprav smo si že pred nekaj leti obljubili, da si zaslužimo boljše in da bomo sedaj pa res službo zamenjali,
 • tem, da še zmeraj razmišljamo o več o tem, kako  ustreči drugim, namesto o tem, kaj si mi želimo,
 • tem, da naši pomembni odnosi še zmeraj niso taki, kot si jih želimo.

Če kaj od tega velja tudi zate, ali pa vsakdan težiš k osebni odličnosti, je sedaj odličen čas, da svojim načrtom dodaš čarobnega praška uresničitve, ki se skriva v bazenu tvojega potenciala.

Že več kot desetletje preučujem, kaj je tisto, kar nam omogoča, da stopimo iz neudobja svoje cone udobja in začnemo graditi življenje po svojih najvišjih standardih. Skozi študij, raziskovanje, uporabo intuicije in sistemov manifestacije ter lastnih izkušenj, predvsem pa ob delu s strankami, sem ustvarila učinkovite metode, ki strankam omogočajo, da presežejo svoje podzavestne ali zavestne omejitev ter lahkotno manifestirajo svoje želje ter presežejo navidezne omejitve.

Ta znanja bom brez zadržkov delila na enodnevni intenzivni izkustveni delavnici, ki je namenjena transformaciji vzorcev, jasnosti namena ter pripravi konkretnega akcijskega načrta za leto 2018. Delila bom ključna znanja in orodja, ki so pomagala že več sto strankam do otipljivih rezultatov.

Zares izjemno je videti, kako ljudje zasijejo ob svojih rezultatih, ki presegajo tudi najbolj “nore” želje.

Ema Bavcon

Tamara je strokovna in profesionalna, specifična pri svojih razlagah in primerih iz materialnega sveta, obenem pa globoko intuitivna in sočutna.

Uresničila sem dolgoletno željo, svoje izkušnje in misli sem začela lahkotno in igrivo deliti s svetom. Sprostila sem se, začela uživati v tem, kar mi je bilo dano in delovati v najvišje dobro sebe in drugih. Zavedam se neskončnega razvoja in ob tem konstantnega premikanja iz svojega udobnega kotička, vendar me to sedaj navdaja z občutki ljubezni, svobode in otroške navdušenosti.

Simona Emeršič

Tamara je super mentorica in z njeno pomočjo sem dobila potrditev, da moram slediti svojemu cilju oz. ciljem, kajti vse je mogoče, le poslušati se je treba in slediti svojemu notranjemu glasu.

Po delu s Tamaro sem se počutila vitalno in navdihnjeno in zelo motivirana za nadaljnje delo. Njene povratne informacije so bile zelo točne in so mi pomagale prilagoditi smer.

Violeta Molokotaide

Delavnica mi je še bolj podrobneje odprla oči, kot bi temu rekli in mi dala jasno sliko oz. spoznanje, da smo si moč sami vse uresničiti, le poslušati oz. zaupati si resnično moramo.

Tamarini nasveti so mi pomagali k jasni usmeritvi glede mojih ciljev in tega, kar me veseli.

Heather Haberle

Pomagala mi je miselni proces usmeriti tako, da sem prejela jasno sliko tega, kako bom vse, kar me strastno veseli, uresničila. Moj aha trenutek je bil, ko sem ugotovila, da lahko združim vse posle, ki jih imam in uporabljam vse svoje talente ter to združujem s stvarmi, ki jih rada počnem, kar je bilo prej zame uganka.

Če ti kak glasek prigovarja, da čudeži ne obstajajo, poskusi občutiti:

Ustvarjalno energijo, ki veje iz srca.

Kako prekipevaš od vitalnosti in vsak dan z veseljem vstaneš iz postelje ter se z ljubeznijo pogledaš v ogledalo.

Kako čudovito je, ko svoje želje uresničuješ brez napora.
Čarobnost, ko upravljaš s svojim življenjem in pomagaš tudi drugim živeti bolje.

V inspirativnem okolju in prijetni družbi bomo dan, ki ga boš poklonil-a sebi, spremenili v motivacijski načrt za prihajajoče in najboljše leto doslej. Zato, da ne boš ostal-a le pri načrtu, bomo s tehnikami za uspešno manifestacijo in ustvarjanje čudežev ustvarili varen in visokovibracijski prostor za uresničevanje ciljev leta 2018 ter ob tem poskrbeli, da se bo tvoja podzavest razbremenila omejitev, ki so te zaustavljale do sedaj.

Ustvari svoj zemljevid najvišjih pričakovanj!

PROGRAM

Svoje leto čudežev 2018

boš kreiral-a

v zabavnem in sproščenem vzdušju

 • pregledali bomo rezultate in neuresničene želje leta 2017,
 • spoznavali in čistili bomo naše podzavestne blokade,
 • v živo bomo preizkušali napredne tehnike za zavestno ustvarjanje – koncentracije, meditacije, vizualizacije, intuitivni vpogledi, vibracijsko testiranje idej …
 • aktivirali bomo intuicijo za ustvarjanje želenih dogodkov,
 • skreirali bomo tvoj individualni zemljevid želja za namene ustvarjanja čarobnega leta 2018,
 • brainstormali bomo, kako lahko željo spremeniš v jasni namen,
 • iz jasnega namena bomo oblikovali tvoj akcijski načrt,
 • v rezultate se bomo izstrelili z motivacijsko bombo za tvoje leto čudežev.

KAKO BO POTEKAL DAN?

09.30 – 10.00 ure: Registracija, čaj, prigrizki, ki bodo na voljo tekom celega dneva

10.00 – 13.00 ure: Jutranji del programa 

13.00 – 14.00 ure: Odmor

14.00 – 18.00 ure: Popoldanski del programa 

Prejmeš tudi gradivo ter kratko osebno Intuitivno napoved leta 2018, Prednosti, Možne izzive, Kam usmerjati svojo energijo, da boš uspel-a uresničiti svoje načrte.

KJE SE DOBIMO?

Center BonVita, Kraljeviča Marka ul. 19, Maribor

TVOJE LETO ČUDEŽEV 2018 je namenjeno prepoznavanju in preseganju ovire, ki so te morda še zaustavljale do sedaj ter pripravi na zavestno kreacijo najboljšega leta doslej s preverjenimi tehnikami.  Obljubim ti, da bo NAŠ DAN  poln navdiha in hkrati praktičnih napotkov. Domov boš odšel-a s prenovljeno energijo, z novimi idejami in predvsem z akcijskim načrtom uresničitve ter s tehnikami, ki jih boš lahko uporabljal-a skozi celo leto.

Družili se bomo v inspirativnem okolju Templja Sonca. Že samo okolje bo poskrbelo, da bo izkušnja nepozabna in zares transformativna! Na svojem koledarčku si obkroži 13. januar 2018 od 10.00 do 18.oo ure. Ker se želim posvetiti vsakemu posebej, bo skupina majhna. Število mest je omejeno, zato rezerviraj svoje mesto že sedaj.  Do 5. januarja velja tudi posebna cena, in sicer prejmeš kar 30% popustom! Izkoristi ugodnosti zgodnjih prijav in prihrani kar 48€. Cena Tvojega leta čudežev do 5. januarja je le 112€.

Za prijave po 5. januarju velja redna cena delavnice, ki je 160€.

Svojo

kotizacijo

lahko urediš

 • tukaj

 To je tvoj čas.
To je tvoje leto.
To je tvoje življenje.

POKLONI SI VSTOPNICO
DO SVOJEGA LETA
ČUDEŽEV!

Tamara Belšak

je intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh. Ljudem pomaga okrepiti zaupanje vase, prebudi vodstvene sposobnosti ter ustvariti strastno življenje in uspešen posel z uporabo intuicije v praksi.

Verjame v to, da je slediti svojemu srcu edina prava pot in osebna odgovornost. Je tudi mama dveh otrok, partnerka in strastna ljubiteljica plavanja s svobodnimi delfini, od katerih se uči biti v energiji radosti, svobode in ljubezni. Z orodji, ki jih uporablja pri svojem delu imajo njene stranke konkretne rezultate v materialnem svetu, od boljšega fizičnega počutja, uravnoteženega življenja, jasnosti in uresničenih ciljev ter nenazadnje boljših prodajnih rezultatov. Je tudi strokovnjakinja za komuniciranje, osebno znamčenje in uporabo socialnih medijev.

Tamara je uspešno vodila stranke iz celega sveta do uresničitve njihovih osebnih in poslovnih ciljev. Je univerzitetna diplomirana novinarka, diplomirala je iz odnosov z javnostmu na Univerzi v Ljubljani, je tudi certificirana intuitivna svetovalka ter certificirana Divine Living coachinja. 

 

Dan zase za kreiranje poteka leta je 80% uspeha!

Na delavnici bomo reprogramirali individualne podzavestne blokade in svojo energijsko vibracijo skalibrirali na frekvenco, ki bo zakonu privlačnosti omogočila, da bo delal v našo korist. 

Ko se proti nečemu borimo ali se nad čim pritožujemo, takrat nezavedno delamo tako, da ravno to proti čemur se borimo tudi podpiramo. Vložena energija, pa čeprav v drugačno smer, kot bi si želeli na zavedni ravni, manifestira rezultate, ki jim posvečamo pozornost. Podobno je tudi s stvarmi in cilji, ki si jih želimo. Če v svojih željah izhajamo iz čustev in energije pomanjkanja, je naša energijska vibracija povsem drugačna, kot bi bila, če bi rezultat dosegli, ker frekvenca ni usklajena, pa tudi manifestacija ni mogoča.

Cena enodnevne delavnice Tvoje leto čudežev vključuje: delavnico s Tamaro Belšak, prigrizke, čaj, vodo, delovni zvezek, osebno Intuitivno napoved leta. Do 5. januarja velja cena delavnice 112€, po tem datumu velja redna cena delavnice 160€. Že vplačana kotizacija ni vračljiva, lahko pa se prenese na drugo osebo ali uporabi za nakup kakšnega drugega program mentorice. Z nakupom delavnice se strinjate s pogoji sodelovanja, ki so objavljeni na teh spletnih straneh.