PROGRAMIRAJ SE ZA USPEH

BREZPLAČNO SPLETNO PREDAVANJE IZ UDOBJA SVOJEGA DOMA

posnetek je brezplačno na voljo le še do 6. novembra 2017

NI VEČ NA VOLJO

Čeprav si o trenutni življenjski situaciji – s kom ste, kaj in kje delate, kaj imate ali nimate – morda mislite: “Očitno mi je bilo tako namenjeno… Tukaj sem z razlogom”, imate v neki meri prav. Ampak tam, kjer ste, ste zaradi misli, ki jih uporabljate ali pa ste jih uporabljali. Tukaj ste, da se naučite, kako življenje deluje in NE zato, ker vam je tako namenjeno. (Mike Dooley)

OBOGATITE SVOJE ŽIVLJENJE

&

AKTIVIRAJTE SVOJO MOČ MANIFESTACIJE

Samo sprememba razmišljanja še ni dovolj. Pomagala vam bo, a napredovali boste počasneje kot si morda želite. Potrebujete tudi prava orodja, da vam to lahko uspe ter posledično spremembo v svoji celi vibraciji. Pritegnete namreč to, kar oddajate.

Če vam je dovolj povprečnih rezultatov.

Če vam je dovolj nezadovoljivih odnosov.

Če vam je dovolj posla, ki vas ne izpolnjuje.

Če vam je dovolj vrtenja v krogu.

Potem  morate ugotovit najprej, kje vam energija uteka. Šele ko boste korenito spremenili svoj način razmišljanja in posledično čutvovanja, lahko pričakujete spremembe v svojem okolju in življenju. S predavanjem Resetiraj se & Uspel-a boš boste samozavestno naredili prve korake na poti sprememb, ki jih želite udejanjiti. Ne razdajte svoje moči nejasni in v meglo zaviti logiki. Jutri je nepopisan list papirja v smislu ljudi, dela, zabave, kajti jutri je odvisen od tega, kakršnega si boste naredili vi. A tudi jutri boste morda imeli občutek, da je bilo tako namenjeno. A ni bilo namenjeno! Ustvarili ste si ga. Nič ni namenjeno, samo to, kar ste dobili položeno v zibeljko – SVOBODA, SREČA IN OBILJE ter s tem moč manifestacije.

Kaj boste pridobili s spletnim predavanjem

Vpogled v sistem razmišljanja, ki vas bo peljal v smeri tega, kar si želite.

Kaj morate uskladiti za uveljavitev želenih sprememb.

4 zlate ključe manifestacije.

Identificirali boste vzroke, zakaj manifestacija pri vas ne deluje tako kot bi si želeli.

INVESTICIJA V SPLETNO PREDAVANJE 30,00 €

SEDAJ ZA KRATEK ČAS SAMO 0,00€

&

Predavanje bo predvidoma trajalo 90 min. Vse, ki boste vztrajali do konca čaka še posebno presenečenje.

Tamara mi je pomagala sprejeti, da se ni potrebno omejevat in da je vse mogoče. To se mi zdi, da je bil največji premik, vse ostalo so bili zelo subtilni premiki, ki so me porinili v pravo smer. Tukaj sem se tudi naučila biti bolj prisotna v sedanjosti in vzdrževati svoj fokus na svoji nameri, na tem, kar želim pritegniti v svoje življenje. 

Program mi je pomagal pri usmerjanju svoje energije v željeni cilj iz tega pa sem nato uresničila se željo po odprtosti svetu ter sprejemanju sebe v svoji polni moci. Uresničila sem dolgoletno željo, svoje izkušnje in misli sem začela lahkotno in igrivo deliti s svetom. Ob tem sem začela razvijati svoj avtentični odnos do življenja in biti. Sprostila sem se, začela uživati v tem, kar mi je bilo dano.

Vsakodnevno hitenje me je po nekaj letih popolnoma oddaljilo od moje intuicije, mojih želja in ta program mi je pomagal, da sem ponovno vzpostavila to povezavo. Obenem sem zečela verjeti oz. prvič sem se zavedala, da je nekaj v nas in našem mišljenju, kar nam lahko popolnoma spremeni življenje. 

Po udeležbi v programu Programiraj se za uspeh, sem se zavedla, da je miselnost najpomembnejši del mojega posla. Miselnost lahko programiraš na uspeh ali neuspeh in od mene je odvisno, kaj bom izbrala.