Dobrodošel-a!
Veselim se že programiranja tvojega in našega skupnega uspeha. Klikni na spodnji gumb in takoj dostopaj do spletnega predavanja.

 

programiraj svoj uspeh - takojšen dostop do predavanja

 

Se vidiva na predavanju!

Certificirana mentorica za osebni in poslovni uspeh

Deli informacijo s prijatelji in jim polepšaj dan.

Na tem “masterclasu” bom delila praktične metode
manifestacije

Formulo tega, kako lahko dosežeš to, kar si želiš.

Nekaj resnic o temu, zakaj se stvari ne uresničujejo tako kot želiš, čeprav afirmiraš, veš kako deluje zakon privlačnosti, pridno delaš…

Sestavine uspeha, ki jih lahko uporabi vsak.

Izvedla bom čiščenje blokad.

Delila bom nekaj univerzanih  in učinkovitih afirmacij za učinkovito upravljanje realnosti.

Na voljo bom tudi za vprašanja in odgovore.

AKTIVIRAJ SVOJO MOČ MANIFESTACIJE

Če imaš dovolj povprečnih rezultatov.
Če imaš dovolj nezadovoljivih odnosov.
Če ti je dovolj posla, ki te ne izpolnjuje.
Če ti  je dovolj vrtenja v krogu.

Potem moraš ugotovit najprej, kje ti energija uteka. S praktičnimi nasveti, ki jih prejmeš na tem masterclasu boš samozavestno naredil-a nadaljnje korake na poti sprememb, ki jih želiš udejanjiti.

Ne razdaj svoje moči nejasni in v meglo zaviti logiki. Jutri je nepopisan list papirja v smislu ljudi, dela, zabave, kajti jutri je odvisen od tega, kakršnega boš zavestno izbral-a in si ga naredil-a. A tudi jutri boš morda imel-a občutek, da je bilo tako namenjeno. A ni bilo namenjeno! Ustvaril-a si si ga. Nič ni namenjeno, samo to, kar si prejel-a položeno v zibeljko – SVOBODA, SREČA IN OBILJE ter s tem moč manifestacije.

Kaj še boš pridobil-a s spletnim predavanjem

Vpogled v sistem razmišljanja, ki te bo peljal v smeri tega, kar želiš.

Katere so potrebne notranje in zunanje uskladitve za uveljavitev želenih sprememb.

5 zlatih ključev manifestacije.

Predavanje traja dobre dve uri. Vztrajaj do konca za posebno presenečenje.

Tukaj je še nekaj zgodb uspeha

Tamara mi je pomagala sprejeti, da se ni potrebno omejevat in da je vse mogoče. To se mi zdi, da je bil največji premik, vse ostalo so bili zelo subtilni premiki, ki so me porinili v pravo smer. Tukaj sem se tudi naučila biti bolj prisotna v sedanjosti in vzdrževati svoj fokus na svoji nameri, na tem, kar želim pritegniti v svoje življenje. 

Program mi je pomagal pri usmerjanju svoje energije v željeni cilj iz tega pa sem nato uresničila se željo po odprtosti svetu ter sprejemanju sebe v svoji polni moci. Uresničila sem dolgoletno željo, svoje izkušnje in misli sem začela lahkotno in igrivo deliti s svetom. Ob tem sem začela razvijati svoj avtentični odnos do življenja in biti. Sprostila sem se, začela uživati v tem, kar mi je bilo dano.

Vsakodnevno hitenje me je po nekaj letih popolnoma oddaljilo od moje intuicije, mojih želja in ta program mi je pomagal, da sem ponovno vzpostavila to povezavo. Obenem sem zečela verjeti oz. prvič sem se zavedala, da je nekaj v nas in našem mišljenju, kar nam lahko popolnoma spremeni življenje. 

Po udeležbi v programu Programiraj se za uspeh, sem se zavedla, da je miselnost najpomembnejši del mojega posla. Miselnost lahko programiraš na uspeh ali neuspeh in od mene je odvisno, kaj bom izbrala.
SaveSave