Meditacija
POVEZAVA Z NEBESI IN ZEMLJO

V meditaciji BOŠ potoval-a po svojem zemljevidu samospoznavanja od trenutka, ko je bilo še vse neoprijemljivo, a popolnoma božansko, do trenutka, ko se je ta božanska iskra skozi tebe prelila v ta fizičen svet.

 

Vse, kar se dogaja v naši bližnji in daljni okolici zavedno ali nezavedno vpliva na naše počutje. Zato je zelo pomembno, da se tega zavedaš in se vsakem trenutku delovanja trudiš za ohranjanje ravnotežja.

Zakaj je to tako zelo pomembno?

Okoli nas in znotraj nas je polno nevidnih elektromagnetnih valovanj – vibracij, za katere ni nujno, da pozitivno vplivajo na naše počutje. Katere bodo skozi naše polje uspele prodreti do naše zavesti in telesa, pa je odvisno od nas samih.
Drevo življenje ali zemljevid samospoznavanja ponazarjajo fizično in metafizično naravo vesolja in po katerem neskončna svetloba – zavest – potuje od božanskega do njegove manifestacije v materialnem svetu. Vsaka od sefir – božjih posod – na drevesu življenja igra svojo vlogo na poti zavesti iz enosti v materialni svet. Z razumevanjem tega, kako božanska iskra potuje iz enosti do materialnega sveta s pomočjo drevesa življenja, boš skozi meditacijo vzpostavljal-a harmonično povezavo med tvojo božansko iskro in tvojim bivanjem na Zemlji.

Energija se iz duha razliva preko duše in osebnosti do kraljestva na Zemlji. Vse, kar lahko vidiš in otipaš, je bila namreč najprej ideja in je posledica jasnega namena in osredotočenosti na njeno izpolnitev. Povedno drugače, to kar posadiš, tudi obrodi sadove, take ali drugačne. Vsi si seveda želimo, da bi se naše želje po zdravju, ljubezni, obilju, … uresničile. Pogosto pa pozabljamo, da gre pri tem za večplasten proces, ki nas vodi v smeri izpolnjevanja našega življenjskega poslanstva.

Po meditaciji se boš počutil-a bolje, saj bomo s potovanjem energije po drevesu življenja čistil-a energijske blokade in spodbudil-a delovanje tako čaker kot organov v telesu z namenom vzpostavitve popolne povezave znotraj sebe, vseh delov božanskega in fizičnega. Z nami na tej poti bodo Vnebovzeti mojstri in Nadangeli.

Prispevek za meditacijo je 15€.
9. JUNIJ 2017

Čučkova 9, PTUJ