MEDITACIJE
ZA OSEBNI IN POSLOVNI USPEH
Meditacija je način za filtriranje zunanjih vplivov zato, da sploh lahko slišiš svoj notranji glas, se odpreš pretoku kreativnosti in neomejenih možnosti.
Manifestacija ob novi luni -9. sept. 2018
NA HITREJŠI POTI
DO KREACIJE
STRASTNEGA ŽIVLJENJA
IN USPEŠNEGA POSLA, KI
PODPIRA VAŠ ŽELENI
ŽIVLJENJSKI SLOG

Pri tem vam bo pomagala redna uporaba orodij, ki jih ponuja celovit sklop 9. meditacij s Tamaro, ki je namenjen podpori pri kreiranju strastnega življenja in uspešnega posla, ki podpira vaš življenjski slog.

Cilj meditacije je, da uspete svoj um usmeriti v eno stvar – fokus – kar vam bo pomagalo pri doseganju vaših namenov v materialnem svetu s pomočjo modre in navdihnjene akcije. Meditacije so namenjene tudi čiščenju blokad na vaši poti uspeha ter krepitvi zaupanja v svojo notranjo modrost, intuicijo. Ko krepite svojo notranjo moč se le ta odrazi tudi v zunanjem svetu in stvari, za katere ste prej menili, da jih je težko doseči, se začnejo uresničevati samodejno.

Če želite izkusiti meditacije preden vanje investirate več svojega časa in denarja, vas vabim, da si privoščite brezplačen WELNESS ZA DUŠO z jagodnim izborom brezplačnih meditacij.

Vesela bom vaše povratne informacije, predvsem pa izkustva ob meditaciji. Deli svoje vtise na koncu te strani, ali pa v zaprti FB skupini tukaj.

VPIŠI SVOJ ENASLOV IN DOSTOPAJ DO BREZPLAČNIH MEDITACIJ
  • Ljubezen do sebe
  • Rezanje eteričnih vezi z nadangelom Mihaelom
  • Zaneti ogenj v sebi z boginjo vulcanov Pele
  • Zdravljenje z delfini

Za celovito delo na posameznih področjih tvojega življenja, pa ti bo dodatno podporo nudil celoten sklop 9. meditacij za uspeh v življenju in poslu.

 

NALOŽIŠ SI GA LAHKO TAKOJ ZA samo 54,90 €. Cena posamezne meditacije je 12,20 €. Naročiš jo tako, da pošlješ esporočilo na tamara.belsak@gmail.com.

Ob naročilu celotnega sklop meditacij prejmeš še BONUS, čudovito Meditacijo za spodbujanje samozavesti pri otrocih.

1. Ljubezen do sebe 

2. 12 čaker vstajenja NAKUP

3. Čiščenje blokad

4. Povezava z energijo obilja

5. Diamantno vijolični žarek

6. Prebujanje v svoj življenjski namen

7. Meditacija s samorogi

8. Meditacija notranje luči

9. Meditacija zastavite si prednostne naloge

Klikni na nakup in v opombe zapiši, katere meditacije si izbral-a.

Meditacija je najbolj naravna oblika počitka mentala, saj je meditiranje temeljna dimenzija našega življenja, ki se prične ob rojstvu in traja vse do konca našega zemeljskega bivanja. Meditacija nam omogoča, da slišimo, kaj nam sporoča naš višji jaz.

Beseda meditacija je latinskega izvora (”meditari” pomeni razmišljati) in pomeni razmišljanje, premišljanje ali celo razglabljanje. Je oblika poglobljenega opazovanja, pot v našo notranjost, in je najboljši način počitka od tiranije duha, ki nas nenehno preganja, naj naredimo več in več. Z meditiranjem še dodatno urimo um, da postane osredotočen in miren. Predstavlja vadbo za preprečevanje vdora neželenih misli na naraven način, z globoko sprostitvijo telesa in ohranjanje duha brez misli.

Ko so Buda vprašali, kaj je pridobil z meditacijo, je odgovoril: “Ničesar. Lahko pa vam povem, kaj sem izgubil: strahove, nezaupanje vase, …”.
Hej, preden greš, pusti še svoj vtis 🙂

Join the discussion One Comment

  • šadeja says:

    Po meditaciji Prebujanje v svoj življenjski namen se mi je zgodilo nekaj zelo zanimivega. Namreč že na sami meditaciji sem bila navdušena, da sem lahko vse zelo natančno in slikovito vizualizirala (tempelj svoje notranje modrosti in tudi svojega vodnika) in ko sem si predstavljala vodnika, mi je prišel v misli angel Jofiel. Nato sem doma malo prebirala o njem in našla, da je njegova barva rumena in njegov kristal citrin, zato sem se odločila, da si bom ta kristal kupila. Potem sem ga čez nekaj dni šla kupit in ko sem ga prinesla domov, me je naenkrat prešinilo, da mi je ta kristal nekako znan. Tako sem pogledala med kristali, ki sem jih že imela doma in res, med njimi je že bil citrin, na katerega sem že pozabila in so mi ga za rojstni dan pred več kot petimi leti kupile kolegice s fakultete. Prav nasmejala sem se, kako neverjetno, da so mi ga podarile že pred tolikimi leti, povezavo z njim pa sem našla prav po Tamarini meditaciji Prebujanje v svoj življenjski namen! Tako da mi je citrin očitno res namenjen.
    Tamara, hvala.

Leave a Reply

Sign up to our newsletter!