Meditacija
ODPIRANJE RADOSTI IN ŽIVLJENJU BREZ OMEJITEV Z DELFINI IN KITI
 • Težko je opisati, kaj ti bo meditacija prinesla, odprla, razširila. Zagotovo pa bo razširila zavest ter sinhronizirala tvoje organe in telo na frekvenco vitalnosti in prenovljene življenjske energije. Meditacija bo polna uvidov in preseganja svojih lastnih omejitev ter ozkosti mišljenja, ki nas pogosto drži ujete v stvareh, ki si jih pravzaprav ne želimo.
  Ob zvokih oceana, delfinov in kitov se bomo torej povezali z večdimenzionalnimi bitji in prestopili v dimenzijo, kjer ni časa, ne prostora, kjer je samo veselje in čista in brezpogojna ljubezen. Delfini te bodo uskladili z vibracijo radosti, kiti pa peljali skozi srce v tvojo podzavest v življenje brez omejitev, v svobodo.
  KAJ LAHKO PRIČAKUJEŠ?
  – delo na opiranju srčne čakre
  – boljše počutje in globoko sprostitev,
  – širitev zavesti
  – pomoč pri zdravljenju
  – IN RESNIČNO NEKAJ POSEBNEGA IN PO VSEJ VERJETNOSTI ŠE NE DOŽIVETEGA.

   

  Delfini imajo sonar, s katerim zaznavajo, kaj se dogaja v njihovem okolju. Ko smo v njihovi bližini nas »skenirajo« — spoznavajo — in tako zaznajo blokade v našem telesu ter jih z zvokom raztapljajo. Delfini oddajo vibracijo čiste ljubezni, ki je usklajena s frekvenco 7,5 Hz — naraven pulz naše DNK. Ko vibrira s to frekvenco, je naša DNK v popolnem sozvočju.

Tako delfini kot kiti delujejo v polju skupne zavesti. Kit je v tem smislu tako mogočen kot bi bilo združenih 30 delfinov skupaj.

Ko smo napeti, jezni ali polni drugih negativnih čustev, se to ravnovesje poruši. Ti občutki niso v skladu z naravo. Znanstveniki so ugotovili, da je frekvenca 7,5 Hz najbolj blagodejna za vsa živa bitja na Zemlji. Ko smo uravnani z njo, sproščeni in v skladu z naravnim svetom, pomeni, da smo zdravi, zadovoljni in prisotni v trenutku.

Ko sem plavala s havajskimi »spinerji« ob obali Big Islanda, sem se naučila telepatsko komunicirati z njimi. Med drugim so mi predali pomembno sporočilo, ki ga vedno znova rada ponavljam: »Občuti veselje. Ko ne pričakuješ nič, lahko pričakuješ vse.«

Srečala sem se tudi z energijo, pesmijo in mogočnostjo kitov, ki se v toplih tropskih vodah ob obalah Kone nahajo pozimi. Mir, lepota in povezanost s svetom, ki sem jih občutila, ko sem se potopila in slišala njihovo pesem, so nepozabni občutki. Videla sem odpiranje naših srčnih čaker in energije, ki se je iz njih širila navzven kot metulj, ki razpre svoja krila. Še posebej čarobno pa je bilo letošnje srečanje s kitom, ki je kar nekaj časa plaval vzdolž čolna, na katerem smo bili. Tukaj si lahko ogledaš filmček, ki ga je posnela Natka ter ga prijazno deli z nami.

Prispevek za meditacijo je 15€.
 3. JUNIJ 2017

hotel Central, Ljubljana

15. junij, 2017

Ljubljana (točno lokacijo še sporočim)