Prijavljeni do 15. oktobra prejmete čudovito darilce.

Predavanje o vlogi delfinov in kitov v evoluciji zavesti človeštva ter meditacija Življenje brez omejitev sta nastala na podlagi izkušnje s temi čudoviti večrazsežnostnimi bitji.

Z delfini sem se prvič srečala leta 2012 in plavala z njimi v njihovem naravnem okolju. Od takrat vsako leto plavam z njimi in vodim ljudi na izkustveno potovanje z njimi prebujanja svojih intuitivnih karizmatičnih lastnosti, prejemam pa tudi njihova sporočila. Na predavanju bom delila duhovni in energijski vidik dela z delfini in kiti, video in slike.
V meditaciji se bomo ob zvokih oceana, delfinov in kitov povezali z večdimenzionalnimi bitji in prestopili v dimenzijo, kjer ni časa, ne prostora, kjer je samo veselje in čista in brezpogojna ljubezen. Delfini te bodo uskladili z vibracijo radosti, kiti pa peljali skozi srce v tvojo podzavest v življenje brez omejitev, v svobodo.
Težko je opisati, kaj ti bo meditacija prinesla, odprla, razširila. Zagotovo pa bo razširila zavest ter sinhronizirala tvoje organe in telo na frekvenco vitalnosti in prenovljene življenjske energije. Meditacija bo polna uvidov in preseganja svojih lastnih omejitev ter ozkosti mišljenja, ki nas pogosto drži ujete v stvareh, ki si jih pravzaprav ne želimo.
KAJ PA LAHKO PRIČAKUJEŠ?
– delo na opiranju srčne čakre
– boljše počutje in globoko sprostitev,
– širitev zavesti
– pomoč pri zdravljenju

IN RESNIČNO NEKAJ POSEBNEGA IN PO VSEJ VERJETNOSTI ŠE NE DOŽIVETEGA.

 

Delfini imajo sonar, s katerim zaznavajo, kaj se dogaja v njihovem okolju. Ko smo v njihovi bližini nas »skenirajo« — spoznavajo — in tako zaznajo blokade v našem telesu ter jih z zvokom raztapljajo. Delfini oddajo vibracijo čiste ljubezni, ki je usklajena s frekvenco 7,5 Hz — naraven pulz naše DNK. Ko vibrira s to frekvenco, je naša DNK v popolnem sozvočju. Tako delfini kot kiti delujejo v polju skupne zavesti. Kit je v tem smislu tako mogočen kot bi bilo združenih 30 delfinov skupaj.

Ko smo napeti, jezni ali polni drugih negativnih čustev, se to ravnovesje poruši. Ti občutki niso v skladu z naravo. Znanstveniki so ugotovili, da je frekvenca 7,5 Hz najbolj blagodejna za vsa živa bitja na Zemlji. Ko smo uravnani z njo, sproščeni in v skladu z naravnim svetom, pomeni, da smo zdravi, zadovoljni in prisotni v trenutku.

Ko sem plavala s havajskimi »spinerji« ob obali Big Islanda, sem se naučila telepatsko komunicirati z njimi. Med drugim so mi predali pomembno sporočilo, ki ga vedno znova rada ponavljam:

»Občuti veselje. Ko ne pričakuješ nič, lahko pričakuješ vse.«

Srečala sem se tudi z energijo, pesmijo in mogočnostjo kitov, ki se v toplih tropskih vodah ob obalah Kone nahajo pozimi. Mir, lepota in povezanost s svetom, ki sem jih občutila, ko sem se potopila in slišala njihovo pesem, so nepozabni občutki. Videla sem odpiranje naših srčnih čaker in energije, ki se je iz njih širila navzven kot metulj, ki razpre svoja krila. Še posebej čarobno pa je bilo letošnje srečanje s kitom, ki je kar nekaj časa plaval vzdolž čolna, na katerem smo bili.

Doživetje je močno in globoko. Če že dolgo čutiš vez z delfini, ki lahko sega vse nazaj do Atlantide, če si si kot otrok ali odrasel-a želel-a plavati z delfini, če si z njimi že bil-a v stiku, je to edinstven dogodek zate, ki na smeš zamuditi.

Predavateljica: Tamara Belšak, intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh.


S seboj prinesi podložko, vodo in po potrebi dekco.

Nakup vstopnice znaša 25€ in poravna ob prijavi  na račun: Poslovno svetovanje Marko Klemenčič s.p.,   Krčevina pri Vurbergu 124c | SI – 2250 Ptuj | TRR: SI56 6100 0001 5486 106
21. oktober 2017

Špela Dance center, Dunajska 190, Ljubljana

od 10.00 – 13.00 ure

PROGRAM

10.00: zbiranje udeležencev

10.30: predavanje o delfinih, kitih ter njihovi vlogi za naš planet in širitev zavesti (spiritualni vidik)

11.00: meditacija, sporočila delfinov in pogovor