Meditacija ob novi luni
NOVI-A TI, ŠIRITEV V PETO DIMENZIJO

Če želiš preiskusiti DRUGAČEN pristop do uresničevanja svojih potencialov in srčnih želja, se nam pridruži vsak mesec na meditacijah ob prazni luni.

Luna ima svoje cikle, ki že tisočletja navdihujejo božansko žensko energijo k svojemu izrazu. Da je luna mogočna dokazuje tudi to, da je sposobna dvigovati oceane in morja. Ob novi luni je v zraku polno negativnih ionov, ki ugodno vplivajo na naše počutje. Lahko bi rekli, da imamo več pozitivne energije, navdiha, elana. Zato so meditacije za osebni poslovni uspeh ob novi luni še bolj učinkovite. V ritmu vesolja in vsakega dneva posebej, ki je za veliko od nas napolnjen z jutranjim vstajanjem ob uri, hitenjem v službo, vrtec, šolo, delom nato pa še s popoldanskimi obveznostmi, hobiji in sprostitvijo, malo časa ostane res samo zase. Čas zase, ki si ga vzamemo enkrat na mesec za manifestacijo in pregled ciljev ob prazni luni, lahko bistveno spremeni našo resničnost. Delo z luno, tako prazno kot polno, je nekaj najmočnejšega, kar lahko narediš.

Nova luna vsak mesec odpira portal skozi katerega se uresničevanje tvojih želja pospeši in se zato tudi lahkotneje uresničujejo. Pospeši se torej uresničevanje tega, čemur daješ pozornost in namen ali pa tega, kar podzavestno deluje in nad tem nimaš nadzora. Na meditacijah ob prazni luni delamo na pozitivnem uresničevanju. Jačamo moč manifestacije svojih najglobjih potencialov in želja. Pogledamo, kje ti je šlo dobro pri uresničevanju zadanih idej in ciljev ter kje se da še kaj izboljšati. Podpora tvoji rasti in uspehu je celovita in dolgoročna. Prejmeš tudi super luškan pripomoček za to.

Tokrat – NOVI-A TI; ŠIRITEV V PETO DIMENZIJO

Sama z luno delam še 15 let in čutim njen ritem. Ko sem v ritmu, se vse odvija čudovito, ko nisem v ritmu, pa me okoliščine hitro opozorijo na to, predvsem pa moje počutje. Šamani pravijo, da imamo dve rojstvi v tem življenju, in tudi smrti. Prvo rojstvo je biološko, v prostor, ki nam ga omogočita biološka starša, drugo rojstvo pa je, ko gremo skozi temno noč duše, skozi najtežje življenjske preizkušnje in doživimo svojevrstno razsvetljenje, novo rojstvo. Ko slečemo kožo, se zlomimo, se nemočni razgalimo in vstanemo močnejši, vstanemo zmeraj znova v pravega sebe.

Prejemš pripomoček za manifestacijo in intuutivne nasvete. Prispevek za meditacijo je 15€ in ga ob prijavi poravnaš na račun, Tamara Belšak s.p., Krčevina pri Vurbergu 124c, 2250 Ptuj, IBAN: SI56 0422 2024 8325 747, namen: meditacija.

Naročiš lahko tudi Osebno intuitivno napoved leta 2018.

Napoved  vključuje Prednosti leta zate, Izzive ter Smernice za to, kam usmerjati svojo energijo, da boš uspešneje, srečneje in bolj harmonično plul-a skozi leto 2018. Napoved je pripravljena v pisni obliki, na treh straneh. Prispevek za Osebne intuitivne napovedi leta je 85,00€. Naročiš jo tako, da pošlješ epošto na: tamara.belsak@gmail.com z zadevo: Naročilo osebne IN leta 2018.

KAJ PRAVIJO PREJEMNIKI OSEBNE NAPOVEDI LETA:

Srčna hvala za intuitivno napoved, ki me je prav presunila, saj je v mnogih pogledih zadela v bistvo stvari…Hvala lepa, ker ste mi vse te (in še mnoge druge) vidike dodatno osvetlili.

Hvala za vse napovedi in usmeritve, in navsezadnje hvala za popust, ki ste ga ponudila, ker tole je vredno se več od redne cene. Res hvala in hkrati lepe praznike ter uspesno 2018.
Vaše besede me bodo opominjale in jih bom imela za vodstvo na poti, ki je nova, zato se opotekam in sprašujem. Ne grem nazaj in s vašo pomočjo bom zmogla.
17. MAREC 2018

Tempelj sonca,

Vetrinjska 10, Maribor,

ob 19.00 do 21.00

Deli informacijo s prijatelji