Meditacija ob prazni luni
ALKIMIJA Z MARIJO MAGDALENO

Če želiš preiskusiti DRUGAČEN pristop do uresničevanja svojih potencialov in srčnih želja, se nam pridruži vsak mesec na meditacijah ob prazni luni.

Nova luna vsak mesec odpira portal skozi katerega se uresničevanje tvojih želja pospeši in se zato tudi lahkotneje uresničujejo. Pospeši se torej uresničevanje tega, čemur daješ pozornost in namen ali pa tega, kar podzavestno deluje in nad tem nimaš nadzora.

Na meditacijah ob prazni luni bomo delali na pozitivnem uresničevanju. Jačali bomo moč manifestacije svojih najglobjih potencialov in želja. Pogledali bomo, kje ti je šlo dobro pri uresničevanju zadanih idej in ciljev ter kje se da še kaj izboljšati. Podpora tvoji rasti in uspehu bo celovita in dolgoročna. Meditacije ob prazni luni so namenje tistim, ki so predani svojemu klicu srca in si želijo živeti svoje potenciale, cilje in želje ter jih uresničevati lahkotneje. Prejmeš tudi super luškan pripomoček za to.

 

Tokrat – Alkimija z Marijo Magdaleno

 

Pridruži se mi tokrat na eni od najbolj čudovitih meditaciji zame, na kateri bosta z nami delala Marija Magdalena kot naš vodnik. Namen meditacije je uravnotežanje moškega in ženskega pola, harmonizacija delovanja in zdravljenje  tega, kar najbolj potrebuje zdravljenje. Potovali bom od juga Francije do mističnega Egipta.

Kako veste, da je ženska energija neuravnotežena? Zebe vas, ste depresivni, nizka duševna energija in počasna prebava, blokirana leva nosnica.

Kako veste, da je moška energija energija neuravnotežena? Vroče vam je, hitro se razjezite, srbečiza, suha koža in grlo, prekomeren apetit, prekomerna telesna ali spolna energija, blokirana desna nosnica.

V meditaciji bomo uravnotežali žensko energijo v sebi, posledično se uravnoteži tudi moška energija. Predvsem se bomo odprli sposobnosti sprejemanja in brezpogojne ljubezni do sebe. Izkušnja je zelo individualna za vsakogar. Najbolje je, da si dopustite presenetiti se.

Energije arhetipa ženskega principa, ki se izraža tudi skozi vidik Marije Magdalene, njenega poslanstva ter pečata, ki ga je pustili v naši civilizaciji, ko je bila ženska mnogokrat razglašena za zlo, če je sledila svojemu srcu (morda tudi moški), so danes v ospredju. Svet se spreminja in prehaja v svojo izvorno naravo, ki se kaže kot ustvarjalnost, skrb za vse, razmišljanje s svojo glavo in zrcem ter pogumnim utiranjem svojih poti. Pri tem pa je za vsakega od nas pomembno ohranjenje ravnotežja, saj potrebujemo tako možko kot žensko energijo. Usklajenost vodi  v harmonijo in ustvarja najlepše simfonije življenja. Utri pot svoji.

Prispevek za meditacijo je 15€.
19. OKTOBER 2017

Tempelj sonca,

Vetrinjska 10, Maribor,

ob 19.00 do 21.00