Meditacija ob prazni luni
VELIKA PREDNOVOLETNA MEDITACIJA Z ZLATIM ŽARKOM

Če želiš preiskusiti DRUGAČEN pristop do uresničevanja svojih potencialov in srčnih želja, se nam pridruži vsak mesec na meditacijah ob prazni luni.

 

Nova luna vsak mesec odpira portal skozi katerega se uresničevanje tvojih želja pospeši in se zato tudi lahkotneje uresničujejo. Pospeši se torej uresničevanje tega, čemur daješ pozornost in namen ali pa tega, kar podzavestno deluje in nad tem nimaš nadzora.

Na meditacijah ob prazni luni delamo na pozitivnem uresničevanju. Jačamo moč manifestacije svojih najglobjih potencialov in želja. Pogledamo, kje ti je šlo dobro pri uresničevanju zadanih idej in ciljev ter kje se da še kaj izboljšati. Podpora tvoji rasti in uspehu je celovita in dolgoročna. Prejmeš tudi super luškan pripomoček za to.

Tokrat – Velika prednovoletna meditacija z zlatim žarkom

Toplo vabljen-a na veliko zaključno meditacijo leta, ki je namenjena pripravi plodnih tal za kreacijo novega leta. Kaj točno bomo počeli se bo pokazalo pred meditacijo, zagotovo pa bomo delali na ustvarjanju petimenzionalnega telesa in načinih držanja visoke vibracije v času prehodov, ki je ključna za uresničevanje. Noben tektonski premik se namreč ne zgodi kar tako. Zanj so potrebni vztrajnost in konstantna energija, kar pa lahko ob prvi ovirah zaniha. Dodaten element za to pa je tudi obilo ljubezni in sočutja predvsem do sebe.

Prispevek za meditacijo je 15€.

Naročiš lahko tudi Osebno intuitivno napoved leta 2018.

Napoved  vključuje Prednosti leta zate, Izzive ter Smernice za to, kam usmerjati svojo energijo, da boš uspešneje, srečneje in bolj harmonično plul-a skozi leto 2018. Napoved je pripravljena v pisni obliki, prejmeš pa tudi eno od meditacij v mp3 obliki. Prispevek za to izredno božično darilo je 45,00€. Samo do 15. decembra prejmeš  napoved po znižani ceni, za samo 25€, če si naročnik-ca mojih novic. Naročiš jo tako, da pošlješ epošto na: vprasajtamaro@gmail.com z zadevo: Naročilo osebne IN leta 2018.

18. DECEMBER 2017

Tempelj sonca,

Vetrinjska 10, Maribor,

ob 19.00 do 21.00