9 – 18  februar 2018
intuitivni oddih za lepoto življenja

 

Vabljen-a na nepozabno potovanje na enega redkih krajev na svetu, kjer lahko kar iz obale plavaš s svobodnimi delfini, Big Island na Hawajih. Tropska klima Velikega Otoka na Hawajih ter stik z delfini bo pripomogek k revitalizaciji tako telesa kot duha. Delavnici in meditacije pa te bodo podrle v uresničevanju tvojih najdrznejših sanj. Če si želiš  vsaj za trenutek stopiti iz matrike vsakdana in se povezati z duhom ALOHA ter okrepiti svojo notranjo moč, je to posebno potovanje narejeno zate.

 

Tvoja gostiteljica, Tamara Belsak

Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh

Na oddihu si boš krepil-a zaupanje vase, se povezal-a s svojimi najglobljimi željami, obiska-la močne energijske točke na otoku, ki ti bodo pomagale na poti manifestacije ter širil-a svojo zavest in radost ob srečanjih z multidimenzionalnimi bitji delfini in  kiti.

O potovanju

Plavali bomo s svobodnimi delfini ob obalah Kone – vključeni so tudi trije izhodi s čolnom ter obisk plaž, kjer je velika verjetnost, da bomo z njimi plavali iz obale. Povezava z delfini na vseh nivoji skozi osebna srečanja vam pomaga pri povezavi z vibracijo veselja, ljubezni in prisotnosti tukaj in sedaj. Ko zapustimo območje delfinov, naše telo vibrira na čisto drugačni frekvenci. Kiti nam pomagajo odpirati srčno čakro in skupaj z delfini izkušati globjo povezanost z vsem, kar je.

Raziskali bomo najmočnejše energijske točke tega čudovitega otoka, Hawaii, katerega ime pomeni tudi Paradiž:

 • Nacionalni park Vulkano, kjer je še delujoči vulkan.
 • Mauna Kea, gora, ki je znana tudi po tem, da so tam vrata duš, skozi katera so havajci prišli na ta otok. Na tej najvišji točki otoka na 4.200 m, se boste povezali z božanskim v sebi, izkusili sončni zahod, po katerem se bomo spustili na 3.600 m, kjer bomo v naravnem planetariju opazovali zvezde, tudi skozi teleskope. Tako blizu jim po vsej verjetnosti še niste bili.

Potovanje je namenjeno tudi temu, da se globje povežete s seboj, prenovite svojega duha, telo in dušo, zato je duhovno naravnano. Čas, ki ga boste preživeli v ugodni tropski klimi in oceanu, kjer informacije hitreje potujejo, boste aktivno investirali tudi v svoj osebnostni, duhovni in materialni razvoj. Meditirali bomo na posebnih krajih ter se povezovali z delfini preko intuicije, medtem, ko bomo plavali z njimi v oceanu. Pričakujete lahko transformacijo na celičnem nivoju. Izvedli bomo tudi delavnico manifestacije in odpiranja intuitivnih kanalov. Imeli pa boste tudi možnost zasebnega časa z intuitivno mentorico za osebni in poslovni uspeh Tamaro Belšak.

O havajskih delfinih

Havajsko ime za delfina je Naja (nai’a). Razlikujejo se od drugih vrst delfinov po svoji obliki in barvi. Ime so dobili po tem, da radi skačejo iz vode in se v zraku vrtijo. So zelo igrivi. Delfini se večino dneva igrajo in ljubijo. Ob obali Kone jih lahko srečate vsak dan. Z njimi je mogoče plavati tudi iz obale.

Še nekaj znanstvenih dejstev o delfinih

Delfini imajo sonar, s katerim zaznavajo, kaj se dogaja v njihovem okolju. Ko smo v njihovi bližini nas »skenirajo« — spoznavajo — in tako zaznajo blokade v našem telesu ter jih z zvokom raztapljajo. Delfini oddajo vibracijo čiste ljubezni, ki je usklajena s frekvenco 7,5 Hz — naraven pulz naše DNK. Ko vibrira s to frekvenco, je naša DNK v popolnem sozvočju. Tako delfini kot kiti delujejo v polju skupne zavesti. Kit je v tem smislu tako mogočen kot bi bilo združenih 30 delfinov skupaj. Ko smo napeti, jezni ali polni drugih negativnih čustev, se to ravnovesje poruši. Ti občutki niso v skladu z naravo. Znanstveniki so ugotovili, da je frekvenca 7,5 Hz najbolj blagodejna za vsa živa bitja na Zemlji. Ko smo uravnani z njo, sproščeni in v skladu z naravnim svetom, pomeni, da smo zdravi, zadovoljni in prisotni v trenutku.

O havajskem otoku Big Island

Veliki otok, znan tudi kot Hawaii, je največji otok v havajskem arhipelagu. Nahaja se sredi Pacifika, že zelo blizu ekvatorju. Raznolika pokrajina ponuja skoraj vse klimatske pogoje, od čudovitih peščenih plaž, črne plaže, zelene plaže, kjer je mivka pomešana s kristali peridota. Ima deževni gozd, s plantažami najboljše kave na svetu, imenovane Kona Coffee, dvema aktivnima vulkanoma, pa tudi velike pašnike v višje ležečih delih otoka. Na otoku ni genetsko pridelane hrane. Ljudje živijo v sozvočju z naravo, tako zemljo kot oceanom. Spoštovanje do narave je čutiti na vsakem koraku. Ni naključje, da so je drugo ime za besedo Hawaii tudi Paradiž.

Kako bo potekal naš dan

Ob jutrih se bomo srečali na jutranji rutini povezave s svojim duhom. Čez dan ali ob večerih bomo meditirali. En dan bo rezerviran za delavnico odpiranja intuitivnih kanalov ter manifestacijo ciljev. Za potovanje po otoku bomo imeli najeta vozila, ki si jih bomo delili. Urnik bo oblikovan tako, da bo v lastni režiji možnost še za ostale aktivnosti, ki jih otok ponuja in za svobodno uživanje na vašem potovanju – nočno življenje, plaže, ogledi znamenitosti (razen teh, ki so vključena v potovanju).

Izleti po otoku
 • Vulkan je močna energijska točka, ki mu vlada havajska boginja Pele. Že s samo potjo do Vulkana, bomo spuščali, sadili semena v zelo plodna tla in na koncu tudi transformirali vse, kar nam več ne služi. Videli boste še delujoči ognjenik ter muzej. Ogledali pa si bomo tudi kratek film, v kolikor bo čas dopuščal.
 • Južna točka (South Point).
 • Polulu Valey, čudvita in ne preveč zahtevna  pot nas bo vodila po hribu navzdol v dolino, kjer si bomo oddahnili in naredili naslednji korak v duhovnem deku potovanja.
 • Mauna Kea – najvišja gora, ki nas bo popeljala na višino 4200,  je druga ekstremno močna energijka točka na otoku. Na gori bomo pričakali sončni zahod, izvedli vsak svoj ritualček in se spustili nekaj 100 m nižje, kjer bomo gledali zvezde v naravnem planetariju (v kolikor je cesta na goro zaprta, se ne bomo mogli povzpeti na vrh).

Nastanitev

hiša v bližini središča Kone

Cena potovanja je za deljeno sobo, 2 osebi na sobo. V kolikor bi želeli imeti svojo sobo, se za to proti doplačilu lahko posebej dogovorimo.

 Naloži si meditacijo

Poslušaj meditacijo Zdravljenje z delfini in se poveži z vibracijo veselja, dobrega počutja in vitalnosti. V meditaciji se boš srečal-a s svojim delfinom in podoživel-a občutke plavanja z njmi ter ugodno vibracijo njihovih zvokov na tvoje telo in zavest.

Vpiši svoje ime in najboljši enaslov. Meditacijo prejmeš takoj.

O potovanju iz ust udeleženk nepozabnega potovanja Kjer se srečata ogenj & ocean

 

Težko je reči, kaj je pustilo večji vtis oz sled v meni ali je bilo to plavanje z delfini, ogledovanje zvezd, obisk Pele, delavnice s Tamaro, druženje z ljudmi, ki tam živijo ali vse tiste ovire, ki sem si jih postavila na pot in sem se potem ukvarjala z njimi. Ja vse to.  Vse se mi je dogajalo, eno z drugim, kot bi energije želele še zadnje očiščenje pred …

Plavanje z delfini je izkušnja, ki je ne moreš primerjati z ničemer. Delfini pridejo v skupini, so igrivi, posebej mladiči in izredno so umirjeni. Energija te res prevzame kot da se zliješ z okolico oz. nehote postaneš del nje. Neskončna modrina oceana, ti širi zavest, ti da občutek povezanosti z vsem kar je. Skoraj vsak dan sem bila v vodi in voda je bila tista, ki je spirala z mene vse česar nisem potrebovala več in tega ni bilo prav malo. Vsak nov dan, je prinesel nekaj novega, nove izzive, nova spoznanja in pa tudi odgovore.

Na Hawajih vse postane lažje  v smislu tega, da se stvari hitreje transformirajo, da so občutki jasnejši, močnejši in na koncu rezultati temu primerni. Prostori za meditacije so v parkih enkratni, tudi energijsko so podprti, tako, da se lahko pričakuje tudi nepričakovano. Dobiš občutek, da imajo Hawaji povezavo z drugo dimenzijo, z drugimi planeti v vesolju, z vsem kar je, s samim virom. To je res poseben in čaroben  kraj. Na nek način bi rekla, da tudi čas teče drugače, počasneje, da se vse dogaja pravočasno. Občutek prisotnosti tukaj in sedaj je močnejši , čuti se izostrijo.

Natalija Pešl

Ker sem se odločila da se podam v ta retreat kot si lepo ga imenovala prav s teboj, sem tako kot vse ostalo kar se tiče Havajev, začutila tudi tebe. Ni bilo prostora za nič drugega, in v bistvu se niti zgodilo ni nič preko uma.

Srce je vedelo. In to je največ, mar ne Tvoje velikodušno, nesebično , ogromno srce, ki je tako nežno, polno miline, ljubezni, sočutja, empatije do sebe in sočloveka, do razumevanja, do prepleta prelepih besed, do medsebojnega odnosa, do popeljanja v razumevanje mene in ostalih deklet na najbolj simpl možen način, hkrati pa tako zelo prizemljen in življenjski. In to je tisto kar je mene pritegnilo, da se podam s teboj in ne na klasično turističen ogled Havajev.

Dosedaj lahko na eno roko preštejem stvari, situacije, za katere lahko rečem, da so bile začutene s srcem. In Havaji so en prstek izmed teh. Trenutek, ko sem stopila na tla tega paradiža, ob presedenih skoraj 20 urah na 3 letalih, ki tako poudarjam in tudi zmeraj bom, da so bili vredni vsake minute, ure… je v trenutku pobožal moje telo. Preplavil prau vsako mojo celico.

Tamara, sem ti velikokrta že povedala tako vmes, kako zelo izjemno si “odvodila” svoj program. Resnično upam da se zavedaš kakšno pomembno vlogo si igrala teh 16 dni v vsaki izmed punc v danih trenutkih. Ker pa govorim zdaj samo zase, bom tako tudi pisala. Moralo je imeti neki smisel in imelo ga je. In to ogromnega. Morda vprašanje kaj so meni osebno Havaji doprinesli? Definitvno večjo radost in lahkoto v vsakdanje življenje. V smislu nobenega prerivanja skozi trenutke, nobenega dokazovanja nikomur VEČČČČ…..

Kaj je vključeno v oddih

 • najem vozila,
 • 9 nočitev,
 • 3 izleti s čolnom, 3 vodeni izleti po otoku,
 • meditacije in
 • delavnici (manifestacije in utrjevanja zaupanja v svojo intuicijo)
 • intuitivno vodenje vse čas,
 • plavanje z delfini,
 • stik s kiti.

Vključeno ni

Hrana, letalska vozovnica (na željo, jo lahko uredimo mi)

Cena in Pogoji

Intuitiven oddih  2.400 €

200 € ob rezervaciji + znesek za letalsko vozovnico. 70% mesec po rezervaciji. Preostalo en mesec pred odhodom. REZERVIRAJ.

Organizator: Tamara Belšak, intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh v sodelovanju s potovalno agencijo Euroval.

Uživaj v ogledu teh dveh videov iz našega čarobnega potovanja

URNIK PROGRAMA 2018

9 februar

Prihod in namestitev

10 februar

Jutranja rutina. Odhod v zalive. V katerega, se bomo odločili sproti, glede na informacijo o tem, kje se nahajajo delfini. V vsakem primeru pa bomo šli do zalivov, plavali bomo, se sprostili na Place of Refuge…

Popoldan – delavnica (3ure)

11 februar

Zgodnje jutro. Plavanje z delfini s čolni.  Zbor v pristanišču ob 7.45.  Od Kone 15 minut.  Vrnitev ob 12.00 uri.

Popoldan: prosto za raziskovanje mesta.

12 februar

Celodnevni izlet na jug:  South Point, Black Sand, Vulcanoe Park.  Kosilo v Vulcano Village. Meditacija in manifestacija.

13 februar

Plavanje z delfini v zalivih iz obale. Meditacija v Place of Refuge. Kosilo na poti do Kone.

Popoldan prosto.

14 februar

Zgodnje jutro. Plavanje z delfini s čolni.  Zbor v pristanišču ob 7.45.  Od Kone 15 minut.  Vrnitev ob 12.00 uri.

Popoldan: prosto za raziskovanje mesta.

15 februar

Izlet na Mauna Kea – najvišja gora na svetu, če jo izmerimo iz dna morja do vrha. Če bo možnost, gremo na vrh – 4.200m. V primeru, da ne bo snega ogled zvezd – Visitors Center, 2.900 nadmorske višine.  Ogled se prične ob 19.00 uri, ko se znoči. Če gremo na vrh, je potrebna topla obleka; dolge hlače, športni copati, kapa, rokavice, debelejša vetrovka, dvojni pulover. V vsakem primeru vzemite topla oblačila s seboj.

16 februar

Plavanje z delfini v zalivih iz obale. Meditacija v Place of Refuge. Kosilo na poti do Kone.

Popoldna prosto.

17 februar

Zgodnje jutro. Plavanje z delfini s čolni, poudarek bo na stiku s kiti.  Zbor v pristanišču ob 7.45.  Od Kone 15 minut.  Vrnitev ob 12.45 uri. Popoldan druženje, vstisi, vprašanja in odgovori.

18 februar

Jutranja rutina. Odhod v zalive. V katerega, se bomo odločili sproti, glede na informacijo o tem, kje se nahajajo delfini. Slovo.

* Urnik se lahko spremeni, in je odvisen od razpoložljivosti čolnov v času rezervacije.