november – december 2018
intuitivni oddih za lepoto življenja

 

Vabljen-a na nepozabno potovanje na enega redkih krajev na svetu, kjer lahko kar iz obale plavaš s svobodnimi delfini, Big Island na Hawajih. Tropska klima Velikega Otoka na Hawajih ter stik z delfini bo pripomogel k revitalizaciji tako telesa kot duha. Delavnici in meditacije pa te bodo podprle v uresničevanju svojih najdrznejših sanj. Če si želiš  vsaj za trenutek stopiti iz matrike vsakdana in se povezati z duhom ALOHA ter okrepiti svoje vodtsvene lastnosti, zaupanje vase in v svoje čute ter iti v globino, da dosežeš širino, je to posebno potovanje narejeno zate.

 

Tvoja gostiteljica, Tamara Belsak

Intuitivna mentorica za osebni in poslovni uspeh

Na oddihu si boš krepil-a zaupanje vase, se povezal-a s svojimi najglobljimi željami, obiska-la močne energijske točke na otoku, ki ti bodo pomagale na poti manifestacije ter širil-a svojo zavest in radost ob srečanjih z multidimenzionalnimi bitji delfini in  kiti.

Natalija Pešl

Ker sem se odločila da se podam v ta retreat kot si lepo ga imenovala prav s teboj, sem tako kot vse ostalo kar se tiče Havajev, začutila tudi tebe. Ni bilo prostora za nič drugega, in v bistvu se niti zgodilo ni nič preko uma.

Srce je vedelo. In to je največ, mar ne Tvoje velikodušno, nesebično , ogromno srce, ki je tako nežno, polno miline, ljubezni, sočutja, empatije do sebe in sočloveka, do razumevanja, do prepleta prelepih besed, do medsebojnega odnosa, do popeljanja v razumevanje mene in ostalih deklet na najbolj simpl možen način, hkrati pa tako zelo prizemljen in življenjski. In to je tisto kar je mene pritegnilo, da se podam s teboj in ne na klasično turističen ogled Havajev.

Dosedaj lahko na eno roko preštejem stvari, situacije, za katere lahko rečem, da so bile začutene s srcem. In Havaji so en prstek izmed teh. Trenutek, ko sem stopila na tla tega paradiža, ob presedenih skoraj 20 urah na 3 letalih, ki tako poudarjam in tudi zmeraj bom, da so bili vredni vsake minute, ure… je v trenutku pobožal moje telo. Preplavil prau vsako mojo celico.

Tamara, sem ti velikokrta že povedala tako vmes, kako zelo izjemno si “odvodila” svoj program. Resnično upam da se zavedaš kakšno pomembno vlogo si igrala teh 16 dni v vsaki izmed punc v danih trenutkih. Ker pa govorim zdaj samo zase, bom tako tudi pisala. Moralo je imeti neki smisel in imelo ga je. In to ogromnega. Morda vprašanje kaj so meni osebno Havaji doprinesli? Definitvno večjo radost in lahkoto v vsakdanje življenje. V smislu nobenega prerivanja skozi trenutke, nobenega dokazovanja nikomur VEČČČČ…..